Dwie 40% zniżki LIMITED PERSONAL OFFER?
Też miałem kilka po 40% i sporo po 30% - łącznie chyba z 10, ale wszystkie na pojazdy naziemne i okręty, a tymi nie gram w ogóle, więc niech je sobie wsadzą.
swiezo dropniety, akurat do kompletu
ehh srebrne talizmany na kase by sie przydaly :S
Trochę niezwiązane z samym WT, ale…
Żona generalnie kupiła sobie “grające mydło”, więc żeby mnie udobruchać (nie znoszę takich grajek), kupiła mi energola z “mojej ulubionej gry”.
Trochę pomyliła gry (mam nadzieję, że modzi nie usuną xD), ale kocham ją :D
Masz tam błąd na discordzie, “permanentnie” powinno być ;)
Ale puszka fajna, przydała by się taka z War Thunderem. Pewnie paru ludziom obrzydziło by napój ;)
sprawdzilem se w necie co to jest grajace mydlo…
zostawiam wirtualna zgrzewke napoju z “twojej ulubionej gry”
Kurde, robisz ze mnie zdrajce T.T
A grające mydło… w Dealz można kupić mydło w płynie, jak używasz dozownika to gra melodyjkę halloweenową.
Wargaming jeśli chodzi o promocję to bardzo dobrze to rozwinęli, oprócz energoli sprzedają ciuchy breloczki i inne bajery raz to chyba nawet fotele gejmingowe mieli. Jak by ktoś chciał zobaczyć jak to wygląda to rzucam link do sklepu World of Tanks EU . I jestem zdziwiony że gejin nie poszedł w tą stronę.
Gaijin chyba kiedyś miał sklep z własnym merchem, można było kupić jakieś koszulki, bluzy czy kubki. Teraz sprawdziłem i nie widzę linku do strony. Zdaje mi się, że z rosji wysyłali a sklep chyba od niedawna stał się niedostępny.
Ale WG promuje swój sklep nawet w launcherze , a o sklepie Gaijinu nigdy nie słyszałem. I jak widać ta polityka się sprawdza bo sklep WG szmat czasu istnieje.
Faktycznie sklep z gadżetami kiedyś istniał Sklepik dziwię się że temat porzucili, zobaczcie ile kasy klepią na gadżetach np. takie gwiezdne wojny.
Właśnie kojarzę, że był. Nawet komentowałem tam ceny dostaw xD
Co ciekawe, chyba ktoś ich wygryzł z tego biznesu, bo można w necie znaleźć pełno ofert jakichś koszulek, kubków z logo WT :)
Szkoda no, przytulił bym taki kubek WT, poranna kawka na start grindu. Szczególnie, że żona szafę swoimi kubkami zawaliła…
@EuroDoragon2 co się stało z tym sklepem? Macie jakiś inny oficjalny?
dziś się trafiło ;)
Cieszyłem japę ruskim Havockiem zgarniętym w BP 16 z BP Shop. Wychodzę z bitwy a tu wpada:
Nie wiem, dlaczego statek dodałem na Wishlistę. Może zróżnicowane grupy uzbrojenia? W miarę dużo amunicji do dział głównych? Zasięg torped? Teraz, gdy na niego patrzę, to:
- Uzbrojenie główne i pomocnicze takie samo jak w Spokoinyy.
- Dodatkowe 2x podwójne AA.
- Zamiast bezużytecznych bomb głebinowych są cztery bezużyteczne moździerze. Zadaniem moździerzy jest zrobienie hałasu i plum do wody. Nie zauważyłem, by wybuchały z opóźnieniem. Skoda, bo moździerze na dupie ewidentnie są antyłodziopodwodniowe. Te z przodu to wiwatówki dla pijanej załogi na urodziny nawalonego kapitana.
- Ciekawszy jest Bravy. Mniej uzbrojenia głównego i pomocniczego, ale ma kierowane pociski.
Wziąłem. Zobaczę, co to będzie.
edit 20241207
Wiem dlaczego statek trafił na moją Wishlistę. W WT są przedstawiciele najbardziej charakterystycznych modernizacji tej samej klasy:
- Project 41 (Neustrashimy) to właściwie prototyp Project 56 (Spokoiny/Kotlin-class). Może kiedyś też wezmę. Następnie mamy modernizacje:
- Pr.56, Spokoinyy
- Pr.56-PLO, Blagorodnyy
- Pr.56-K, Bravy
Modernizacji z literkami w nazwie było więcej. Nie wnikałem w różnice.
Zdziwiło mnie, że uzbrojenie nie pasuje do “ogólnej” specyfikacji: źródło 1, źródło 2. Resztki magazynowe czy inwencja Gaijin?
Palec-grzebalec poszedł w ruch. Na stronie Navypedia.org: SPOKOYNYY destroyers (projects 56, 56K) (1955 - 1957) znalazłem:
- 1960, Blestiashchiy, Skrytnyy; 1961, Vdokhnovennyy; 1962, Naporistyy, Plamennyy, Vozmushchionnyy; 1963, Blagorodnyy, Burlivyy; 1965, Byvalyy; 1975, Vyzyvayushchiy; 1976, Besslednyy; 1979, Svedushchiy: as Project 56PLO - - 1 x 5 - 533 TT, 6 DCT, 2 DCR, Pegas-2 sonar; + 2 x 16 RBU-2500 Smerch ASWRL, 2 x 6 RKU-36U Burun ASWRL, Pegas-2M sonar
- 1967, Bravyy; 1970, Byvalyy, Veskiy; 1971, Vozbuzhdionnyy, Naporistyy; 1972, Burlivyy; 1973, Nastoychivyy, Nesokrushimyy, Skromnyy, Skrytnyy, Soznatelnyy, Speshnyy; 1978, Blagorodnyy: + MI-110K thermal wake detector
- 1970, Veskiy; 1971, Vliyatelnyy, Svetlyy; 1972, Dalnevostochnyy komsomolets; 1978, Blagorodnyy: + 2 x 2 - 25/112 2M-3M
Wszystko jasne.
Polska miała ORP Warszawa Poza ZSRR była chyba jedynym użytkownikiem Pr. 56.
Ciężko coś znaleźć bez specjalizowanej literatury lub ukierunkowanych zainteresowań. Nie tylko w łódkach. Wyszukiwarki internetowe wcale nie działają lepiej niż np. 10 lat temu.
To samo.
Szkoda, że z samej gry zrobili wyścigi o ufo czołgach.
No i skasowali forum. Nie ma nawet gdzie wylać swoich żali, ale można na otarcie łez kupić sobie w sklepiku czapeczkę.
Maksowałem sobie wczoraj francuskie pancerne SPAA VTT DCA (jedno z fajniejszych SPAA).
... a po bitwie szok i niedowierzanie.
Oczywiście mam ruskiego i oczywiście niewymaksowanego :-) Samolotami potrafię wystartować i wylądować.
Jest też element historyczny. Gdybym startował Francją, to bym wziął bez wahania, jak zrobiłem z P-39K-1.
Co najmniej dwa razy był w Battlepass Shop. Rozważałem, wziąłem coś innego. Może będzie znowu? Może po psuciu BP przyjdzie czas na psucie Warbondsów i już nie będzie? Nie dogodzisz człowiekowi. Co zrobić? Jak żyć?
Mnie ostatnio ślimak w swej łaskawości wylosował dwie zniżki na 10% na pojazdy i samoloty…
A czy ktoś z Was wygrał kiedyś w dziennym losowaniu czołg, samolot lub okręt? Ja od lat kilku jestem od takiej wygranej tuż o włos… XD
Mi losuje ponowne użycia, boostery, czasem zakłady, czasem 1mln SL lub mniej. Raczej żadnej maszyny mi nie wylosowało.
A dzisiaj grając Tigrisem premium, dostałem zniżkę 75% na okręt Tigre xD
Sześcioletni staż - nigdy. Kumpel ma dziesięcioletni - też nic.