Denerwująca gra V3

mokry sen zomberow i wymuszajacych pve farmerow
zas bedzie kwik bo event startuje i trza by cos pofarmic
(j tam bede kwiczal dopiero przy nastepnych skrzynkach xD)

idealnie zbalansowana rozgrywka to teciak vs teciak na idealnie lustrzanej mapie ze sloncem zawieszonym posrodku (zamiast teciaka wstawic pezete szermana lub ulubiona konserwe)

ps dlaczego jeszcze eac probuje sie odpalac jak wt przeszlo na battleeye

1 Like

Kolejny bug z rzędu. XD mi wywala Battleye jak uruchomię w tle sterowniki AMD :)

Co do zoomberow, lubię to na symkach… MiG-23 podjada advarki i A10… Choć najlepszy ubaw jest na takim 7.3-8.3, wystarczy latać w okolicy wrogiego lotniska a fragi same wlatują. Aż szkoda ze Meteor ma tylko 19 min paliwa…

ze starymi sterownikami od zielonych bitewne oko sie nie gryzie, przynajmniej jeszce nie zauwazylem
a ze logo eac sie pojawilo z prosba o wprowadzanie zmian na kompie to sie zdziwilem

lataj na 80%, mniej zre
jak pare razy musialem szybowac na lotnisko albo urwalem skrzydla to juz nie mam przepustnicy na maxa stale otwartej no i paliwa pilnuje XD
btw, meteor ma dodatkowe baniaki z paliwem? te ery przeskoczylem to nie wiem
niby ktoremus cos tam wisi pod skrzydlem
slimaaaak to nie dziala
Could not contact the game client po kliknieciu w show ingame wna slimakowym rynku… w starej wersji

No i ile twórcy stracili bo nie chcieli go wprowadzić? Moim zdaniem dość dużo a nic złego by to nie zrobiło

Wiele samolotów nie ma dodatjowych zbiorników mimo, że posiadały je w rzeczywistości. Taki Seahawk czy Meteor to przyklady… Nie, te Meteory z folderu też nie mają, za to dostały Hvar i RP… Bardzo potrzebne.

O trzymaniu przepustnicy na uwięzi staram się pamiętać…
Ile lat czekaliśmy by Arado Ar234 c1 dostalo spadochron? Tyle poczekamy na zbiorniki. (nawet gdzie mam tu fotę z Attaker)

Ja ci tu znajduje niszę, podsuwam biznesplan, a ty nadal nic… Ech… No beton no…

jakby tak do tego przysiasc poszukac instrukcji i wymeczyc bugreporta moze bylo by szybciej
niezgodny z rzeczywistoscia czas wysuwania podwozia w jakims ruskim latawcu zostal dosc szybko poprawiony

Tak… A jak podsuwalem choćby manual chieftaina mk5 za kilkadziesiąt funtów na księgarni internetowej to jedyne co odpowiedzieli to, że na 1 stronie jest Top Secret. XD spoko, poszukam instrukcji do Abramsa na Temu i instrukcji celowania ICBM na Aliexpress… Prędzej ULQ przestanie spamic o “ONLY (S) TONKS” , niż devsi ogarną Bugreporty o tej treści. A jest tego masa:
Od flar do Mig-23BN (temat stary) po najnowsze problemy.

o te notki sie przytentegowuja i wymagaja potwierdzenia o odtajnieniu
z abramsa chyba sporo jest declassified, ino przepisu na uranowe wkladki chyba jeszcze nie odtajnili

[email protected] jak znasz niemiecki klepnij maila z pytaniem czy uzywali flar w tym migu a jak tak to niech podesla fotke czy cos

wg ichniej rozpiski brakuje 2 zewnetrznych tankow na paliwo i wieszaka na atomowke malej mocy

1 Like

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

1 Like