Nie grałem nigdy powyżej IV-V ery na lotnictwie. Czy to dobry samolot, czy nie zawracać sobie gitary?
BTW. Nie widzę go w ekwipunku, czy to zawsze z opóźnieniem dodaje te kupony? Nie znam się bo pierwszy raz coś wygrałem.
Jeśli to kupon, to bierz. W przeciwnym razie dzisiaj już raczej szału nie robi, zwłaszcza, że ma tylko 12 flar. Niby są to duże flary, ale trzeba używać dipoli również, a 6 szt jednego + 6 szt. drugiego nie pozwoli Ci bronić się zbyt długo.
Bardzo dobra maszyna większość niemieckiego drzewka nim zrobiłem oczywiście duży minus to mała liczba flar ale jest bardzo zwrotny i trzeba zawszę latać na ręcznej zmianie geometrii
Tymczasem nowoczesna obrona z rakietami i radarami na wyższych erach nie potrafiąca przez 5 min trafić manewrującej maszyny przeciwnika 3 km nad lotniskiem…
Skrzynka to maszyna przypisana do konta, kupony do handlu na rynku mają obramówkę jak ten skin po lewej zielony czy po prawej fioletowy. Fajna maszyna, jednak ten BR… Czasy świetności ma już za sobą
Tak to wygląda w obie strony. Tu byłeś sam, a tamta drużyna miała czterech takich, jak Ty ;)
Od wczoraj gra mi się craszuje w losowych momentach. Ktoś też ma taki problem?
Ja mam spadki FPS co bitwę ze 150 na 60-90 i ścinki.
Ja miałem dzisiaj dwa crasze i też nie wiem od czego.
Czy w samolotach na RB czołgowym jest inna fizyka lotu samolotów, niż na RB lotniczym??? Pytam, bo mam premkę MiG-23ML i na RB czołgowym urwałem skrzydło, co na RB lotniczym ani razu mi się nie przytrafiło, a robię tam naprawdę dzikie manewry przy dużych predkościach i przeciążeniach. Jak to możliwe?
To jakaś nowa premka? Bo jakoś wcześniej nie widziałem tego kotka…
Nie było tematu. Doczytałem… XD
gagen, może ty już nic nie poprawiaj, bo jak dotąd mapy tylko sp!@#$%.
Super Intensywne i zaawansowane prace:
no to jest k… kpina gram na eu PL 35-45% n wspanialych ru 0 a zminie vpn na niemieckie na eu magicznie 0% co tu sie odp…
“You Shrall No Passrał”.
Kto pierwszy ten lepszy. “Flanking not allowed” jak na reddicie zauważa coraz więcej osób. Nie sprawdzam objazdu za górą dla czerwonych za C7, bo na mapie jest jeszcze bardziej wycięty niż objazd na dole. Wspomnę, że na tych górkach było niezbyt oczywiste dla CAS miejsce na ukrycie SPAA i też poszło się jebadababu.
Przestałem liczyć inne “poprawki”. Z ciekawostek Pierwsze dni po update, gdy samolot skręcał, to stawał się cienki jak kartka papieru (obserwacja z ziemi). Ze 150 m nie mogłem trafić w bok czołgu z SPAA, tzn. brak hita lub info o rykoszecie. Od wielu aktualizacji, pociski na czołgach bywają jak rabini, przez kilka dni mówi tak, przez kilka mówi nie. Bez różnicy jakiej nacji. Przynajmniej jest mniej płaczu o Russian Bias, bo chyba wszystkim po równo.
ta mapka jest bardzo cas friendly
mojej ulubionej miejscowki nie spaprali wiec luz
C7 też jest nieprzejezdna.
No i od ostatniej łatki w losowych momentach gra się wywala.
Crash ID: 1c331bb5bb
Pograłem dzisiaj chwilę po pracy i u mnie jest spoko. Nie wywaliło ani razu.
Ja po kilka godzin mam grę uruchomioną. Może coś ze sprzętem powiązane, napisałem do supportu i czekam na odpowiedź. Bo trochę to denerwuje jak lecę na symulacji i nagle mi grę wywala.