Coś ta opcja nie działa xD
Połowa tego “forum” nie działa, nie oczekuj cudów XD
Tak mi przykro, prawda niestety boli
No proszę. W zasadzie się z gościem zgadzam za może jednym wyjątkiem. Używanie go do zwiadu zamiast walki. Osobiście mogę od czasu do czasu oznaczyć przeciwnika ale nie chciałbym spędzić całej bitwy robiąc tylko to. Maszyna nie dla mnie innym słowem. Ale mam na szczęście już ją w pełni ulepszoną.
Z tego co widziałem kolo większość one shotów miał na ludkach z br 1.3. Wybadałem to badziewie i br 2,3 jest dla niego za wysoki. Trafiasz na M4A3 105 i nie jesteś w stanie wyeliminować go na strzała od boku. Badziew straszny na tym BR.
I niech gadziny poprawią wreszcie fizykę trafień, bo drażni mnie kiedy ginę od strzała Panterą D, gdy pocisk z VK 3002 eliminuje mój czołg przechodząc przez koło napędowe pod absurdalnym kątem max 30 stopni…
Do tego mam wrażenie, że coś jest nie tak z amunicją BR-350A jak dobrze pamiętam, tą z zapalnikiem MD-5. Na filmie jest akurat T-34-57, ale te wcześniejsze wersje używają wspomnianej amunicji najczęściej i choć ma ona chyba najmniejszą penetrację, to zabójcze 150g trotylu niszczy wszystko jednym strzałem.
Nie wiem, czy tak ma być, czy Gaijin coś podkręcił i te pociski są jakby zepsute w obecnej chwili.
Ale kogo to obchodzi, że to ruska gra? Jak chcą sobie robić russian bias to niech sobie tę grę zabierają w cholerę do siebie. Swoją drogą, irl ten russian bias nie występuje w ogóle, więc ZSRR musi sobie e-siurka powiększyć w gierce. :)
A gadziny dalej nie usunęły samolotów i artylerii z AB, 15 sekund po rozpoczęciu bitwy już latają samoloty. Fajna gra, taka nie za uczciwa.
Latają jeżeli ktoś zrobi 2 albo 3 fragi. Myśliwca bierzesz jako kontrę. Jeżeli ktoś zrobi w tym czasie te fragi to może brać. Do tego niby miałyby służyć pojazdy przeciwlotnicze jak nie do zabijania tego?
A to wszystko za darmo, gdzie jak się dobrze gwiazdy ułożą, jedną taką akcją zrobisz więcej niż przez resztę meczu. To rozwiązanie jest absurdalne i promuje latanie non stop.
Po prawdzie to one są do niczego. W pojedynczych przypadkach przydają się na ziemi bardziej niż czołgi, a na niebie:
ktoś Cię pytał o zdanie?
A co, piszesz swój smutny pamiętnik czy wypowiadasz się na otwartym forum?
Zajmij się lepiej obgadywaniem polskich dywizjonów razem ze swoimi koleżkami na youtube. Pouciekali do zagranicznych dywizjonów, a nadal plują jadem na “swoich”.
XD
Twój styl wypowiedzi w każdym polskim wątku tego forum, wskazuje na to że lubisz się naśmiewać z innych, zwłaszcza tych słabiej grających. Bardzo toksyczny styl.
Naśmiewam się tylko z głupich wypowiedzi, takich jak Twoje.
Tyle lat studiujesz, a nadal jesteś tempy. Nie ogarniasz, że nie każdy będzie grał jak ty, każdy ma jakiś limit umiejętności. A to nie znaczy, że każda taka osoba nagle zacznie grać na Twoim poziomie, bo Ty sobie napiszesz na czacie “nauczcie się w końcu grać”.
*tępy, tępy - Słownik SJP
Dopiero 4 rok bo magisterkę robię, nie wiem czy to długo XD. Jak nie umiesz grać to słuchaj tych lepiej grających a nie wal o teoriach spiskowych. Jeśli ktoś nie rozumie podstaw i zaczyna mi pisać o cheatach w takiej sytuacji to normalne że najlepsza rada dla niego to, żeby nauczył się grać i przestał płakać ;)
Latają. I tu jest słowo klucz.
Nie wiem jak Ty, ale ja wybierając tryb “Zręcznościowe bitwy pancerne” spodziewam się tam… No nie wiem, czołgów? Naziemnych pojazdów opancerzonych? No, w każdym razie na pewno nie samolotów czy innych latadeł.
Co innego RB, ale na AB nie dość, że możliwość użycia samolotu jest bardzo łatwa do osiągnięcia, to jeszcze celowanie bombami jest tak proste, że aż bezsensowne. Co więcej, zniszczenie samolotu wroga nie powoduje, że traci on maszynę, którą może się zrespić.
Do czego miałyby służyć p-loty jak nie do zestrzeliwania wrogich samolotów? No chociażby do niszczenia lub uszkadzania wrogich maszyn naziemnych, do czego są często używane.
No właśnie to też jest upierdliwe. Na pancernych AB fajnie by było się skupić głównie na czołgach i pojazdach przeciwnika a nie na tym, żeby dachowym KMem (o ile w ogóle pojazd takowy posiada) strzelać do latadła wroga i modlić się, żeby nie dostać bombą, albo co gorsza rakietą w pysk, i to jeszcze z takiej odległości, że nic nie jestem w stanie zrobić w kwestii obrony przed takim PPK.
Nie zawsze. Dobrze użyty Wirbelwind na swoim BR potrafi zrobić równie dużo, co normalny czołg.
A ja się dopiero gapnełem że na tym forum nie ma już “odznak” za CBT nacji i ground/naval. No i **uj…
Zamiast się spodziewać po prostu przeczytaj opis. Będzie łatwiej na przyszłość.
https://wiki.warthunder.com/Category:Game_modes#Arcade_Battles
No, Ty za to nie zabieraj głosu jak nie rozumiesz sedna problemu. Będzie łatwiej na przyszłość.
Jakiego sedna problemu? Że nie potrafisz zabić kw220 bo masz skill issue czy że zabijają Cię bomby czy rakiety bo stoisz w miejscu i strzelasz do nich z karabinku? Rozegrałem na AB dobre kilka więcej bitew od Ciebie, wymaksowałem ponad 1000 maszyn w grze głównie na AB i jakoś mi to nie przeszkadzało za bardzo, bardziej to mi takie kaczany jak Ty w bitwach przeszkadzają ale to już inny temat.
No i już widać kto tu jest pracownikiem gaijina XDDD
Oj tak, skill issue bo pomimo zielonego znacznika nic nie wchodzi. XD
Oj tak, Ty wiesz najlepiej jak gram xD
Super, nikt nie pytał
To nie graj, ulżysz wszystkim.
Ty tam siedź cicho, mulciaku - nikt Ci nie dał prawa głosu xD
Jak Ty szukasz zielonego krzyżyka to już wiem z kim miałem styczność podczas tej rozmowy. Po prostu naucz się grać i tyle.