Zniszczony czołg nie strzela. Zniszczony okręt nie strzela. Zniszczony samolot, jeśli nie zabijemy pilota, napierdziela jeszcze ze wszystkiego co ma… Jakiś absurd… Po zniszczeniu powinno z automatu odcinać dostęp do uzbrojenia i wywalać do hangaru…
Przed chwilą tak małem, zresztą w każdej bitwie na mieszanych RB można tego doświadczyć.
Z kolei to:
na mieszanych RB przy ostrzale SPAA-samolot to tzw. gównoprawda. Jak końskie zwisy kradły moje fragi robione na SPAA, tak nadal to robią. Nawet gdy z samolotu zrobił się fireball. Nie wiem, jak samolot-samolot na mix RB.
Na samolotowych RB to chyba działa, ale raczej rzadko jestem tam w roli myśliwca i wyłącznie na niskich erach.
z tego zdarza mi sie korzystac zeby jeszcze sie jeszcze (posmiertnie) odgryzc
@piotrek84g
ze spaa napierdzxielaj do zobaczenia napisu aicraft destroyed XD
a kontrolna seria w owiewke ma jednak wlasciwosci wychowawcze dla killstealerow
edit:
ogarnal ktos jak ccrp uzywac w aardvarku na symce?
Dostałem taką oto ofertę specjalną:
Ale chyba kogoś pogięło, nie dość, że nie gram okrętami a ruskami nawet czym innym, to jeszcze do tego 30% zniżki.
Że tak powiem takie coś to niech sobie wsadzą. :-)
Ja dostałem aż dwa razy 30% na szwedów Rank 1 i może też Rank 2.
Przestrzelili. Na mniej niż 50% nawet nie patrzę. Gdybym dostał 50% i więcej na Rank 7, to i tak zastanowiłbym się kilka razy.
Po latach grania patrzy się inaczej. Byle jaka premka do grindu za wszelką cenę nie ma już takiego znaczenia.
W sumie dalej nie naprawili błędu z dźwiękiem działającego silnikia kiedy wróg już dawno wyszedł a przelatując nad strefą rozbicie dalej słychać silnik…
Gaijin dalej dodaje zepsute mapy.
Zwróćcie uwagę na ustawienie niebieskiego lotniska lotniska, obrócone o 90 stopni. No fajnie, że już na starcie jedna drużyna ma przewagę.
Podwójne standardy to widać u Ślimaka nie nowość (Jak choćby kasowanie żartobliwych postów- bo ktoś wie lepiej od autora że coś jest obrazoburcze - a nie żartobliwe)
Ale ale nie o tym. Mam zagwozdkę… O ile wiem Bombowce oraz samoloty szturmowe mają airspawn. Ale jak widac nie wszystkie bo taki Mig 23BN (freefrag na 9.7) bo to (tu wpisz dowolny bełkot/powody). Pomijam Fakt że ten samolot posiadał dostęp do rakiet aa jak i środków przeciwdziałania, ale gajin ich nie dał bo (tu wpisz dowolny bełkot/powody).
A taki SAAB105g na 8.3 sobie lata z airspawnu… Brawo
Mają airspawn do 5 ery. Powyżej 5 ery wszystko z lotniska startuje.
Co do MiG-23BN na starym forum ktoś dostarczał dokumenty odnośnie rakiet i środków przeciwdziałania, no ale wiadomo co się stało ze starym forum. MiG-23 wcale nie musi być free fragiem, zależy jak go używasz. No chyba że się ktoś uprze i za tobą na lotnisko poleci ;)
Mam na nim “parę” bitew rozegranych i choć dalej nie umiem strzelać do wroga z wbudowanego działka, to mogę powiedzieć, że da się przeżyć całą bitwę nawet na uptierze.
Dzięki Ci bardzo za odpowiedź. Mogę mieć w takim wypadku kilka pytań dot. Ogólnie latania wyższych RB? Ostatnio bowiem stałem się szczęśliwym posiadaczem Lim5P. I mimo że mój poziom latania jest jak poziom bugów w tej grze (czytaj “ocenzurowano”) to coś czasem ugram. Jednak muszę zapytać o kilka podstawowych informacji:
- Czy radar obecny w grze na Lim5P jest czymś poza grafikfeature? Puki co tylko czasem coś namierzy ale za cholerne nie wiem po co…
- Jak poprawnie używać działek? O ile na me262, meteorze czy Attakerze nie ma problemu trafić o tyle MiG 15, lim czy cl13 strzelają sobie gdzie chca u mnie.
- Aim9b umiem wykręcic, ale już redtopy (które są chyba kopia aimow) robią mię jak chcą…
Jakie porady dla nooba na drzwiach od Stodoły masz?
- Some say… a tak szczerze, to raczej graficzny ficzer.
- Nie umiem strzelać z “ruskich” działek
- Redtop to taka dziwna rakieta, duże przeciążenie i prędkość, ale bardzo krótki zasięg. Jak dobrze pamiętam, to im radar pomaga namierzyć cel.
Ktoś mi powie jak grac migiem 23mla z rakietami r24r? Ten radar naprawdę jest tak zwalony że nerwicy można dostać z namierzaniem? Czy trzeba znać jakieś triki żeby to opanować ?
Ustawiasz tryb radaru na MTI/LD. Namierzasz cel, odpalasz. Jak radar złapie po odpaleniu plewy, to ignorujesz je, bo pocisk i tak poleci w przeciwnika, chyba że ten ustawi się prostopadle. Na ogół możesz śledzić pocisk czy leci tam gdzie trzeba. Na niskim pułapie przeważnie przy 6-8 km przeciwnik lecący na cb nie powinien móc uniknąć pocisku. Na wyższych wysokościach nawet dalej.
Na mniej niż 10 km warto używać trybu ACM- szybko łapie.
Wracając do tematu.
W momencie zniszczenia samolotu powinien być automatyczny powrót do hangaru
A nie jak w moim przypadku, że z komunikatem o zniszczeniu wylądowałem na lotnisku, naprawiłem się i wystartowałem… XD Jaja jakieś XD
Zawsze tak było że jak cię zestrzelili i byłeś wstanie dolecieć do lotniska i się naprawić to mogłeś grać dalej, nawet jakiś czas temu zrobili że na RB naziemnym nie wyrzuca już z samolotu czy śmigłowca jak cię zestrzelą
A powinno…
Grę zepsuto macie.
Miałem to już drugi albo trzeci raz przy wybadaniu całego drzewka w ostatnich 2 tygodniach. Teraz udało się zamknąć, wcześniej po prostu zabijałem proces i robiłem restart gry bo nie szło nic z tym komunikatem zrobić. Zgłoście tam sobie do pana prezesa
Cześć!
Jeśli chcesz zgłosić błąd, napisz proszę raport tutaj: Community Bug Reporting System
Dzięki.
Sorry, ale takie raporty często leżą miesiącami nietknięte.
Zgłosiłem Wam tutaj, w jakieś formularze których nikt nie czyta nie będę się bawił bo nikt mi za to nie płaci. Dzięki