Denerwująca gra V3

Tu jest filmik o unikaniu tego typu pocisków

3 Likes

Wszystko ładnie pięknie, tylko nikt nie wspomina o “ANGLE GATING”. A trochę inaczej się gra symulacje, gdzie często nie wiem, skąd nadlatuje rakieta.
Mam wrażenie, że często obrywam rakietą puszczoną z bliska i wtedy notchowanie nic mi nie daje.
No ale ja się nie znam, bo za mało gram na topce (za bardzo mnie irytują te rakiety).

Gdy jesteś w no escape zone, (prawa ścianka radaru) to nic już nie zrobisz raczej. Można jedynie liczyć na niedoskonałość mechanik w tej grze.

A ja zadam trochę inne pytanie…

Lotnisko na Synaj na Symce… Skała sobie grzecznie zajmuje 1/4 pasa startowego w połowie rozbiegu… XD

Normalnie Design Map to nie jest łatwa sprawa, ale toto to już GRUBA PRZESADA…

Plus ta sama mapa. Konwój AI naziemek często wjeżdża w skały i taka Szyłka pruje radośnie spod tekstur… Ja wiem że samookowywanie się to podstawa, ale żeby tak się okopać to już Ivan zasługuje na Nobla…

3 Likes

Ech, zaczęło się, symulacje powietrzne, 13.0 :(

Z bugów ciąg dalszy:
modyfikacja polepszająco-pogarszająca…
Ta-152

Błąd w polskiej wersji, w angielskiej jest wszystko na plus.

1 Like

To chyba zależy od wybadania pozostałych modułów.
U mnie są inne parametry i wszystkie na zielono:

Edit:
Jak zbadasz jedno z dwóch: Płatowiec lub Poszycie, będziesz miał wszystko na zielono ;)

A z bugów, to brak trybów SAS (tłumienie) dla jetów w bitwach symulacyjnych.

3 Likes

Jak mozna zmienic adres email w grze, okazuje sie ze orange.pl deaktywuje swoja skrzykne?

Najlepiej napisz do supportu, oni pomagają jak się ma problemy z adresem e-mail https://support.gaijin.net/hc/en-us/categories/200005031-War-Thunder

3 Likes

Ale jeszcze zanim napiszesz to od razu mozesz dodać dodatkowy adres e-mail do konta w ustawieniach, po chyba 30 dniach da się go używać jako loginu

3 Likes

Znajac zycie bedzie wiecej osob jak ja, albo i nie. Mialem ten email ponad 20 lat…

Stworzyłem nowy temat, aby każdy mógł znaleźć z krokami do ustawienia nowego adresu :)

4 Likes

Zagrałem dzisiaj coś niżej niż topki.
Nie uprzedzaliście że zatrudniliście Bareje do ekipy co wam balans układa xD

1 Like

forum wielokrotnie ostrzegało XD

wczoraj mialem bareizm w postaci wielokrotnej powtorki przejmowania lotnisk na arkadowce
lotniczej w okolicach 3 (zadanko cas robilem , ubij 100 naziemek w ab lub rb lotniczym)
tyle dobrze ze nie airdom i jakies grupki naziemek sie tam krecily

no i kto wogole wymyslil ze nie da sie tego zrobic łupiąc konserwy na mieszanym…

A propos zadanka z biciem 100 naziemek… Fajnie ze jest dostępna na AAB, ARB… ASB już zapomniano i po co się tym martwić…

A i bugów ciąg dalszy… Ciekaw jestem miny mojego pilota jak zobaczył w lusterkach:

Aż się rozejrzał:

Wygląda na problem z renderowaniem elementów skrzydeł w MIG-29 jako odbicia w lusterku. Tak może ktoś się tym zainteresuje…
Bo o ile w myśliwcach owe lusterka faktycznie coś dają (raz zobaczyłem rakiete… 0,0005 sekundy jak zrobiła mojemu latadłu ganbang, ale zawsze :P ) To w takim SU-22UM3K owe lusterka są ustawione chyba do robienia sobie makujażu - czyt. nie widac nic.

propos lusterek, w su25 jestes w stanie w kukloku w owiewce zobaczyc swoj ogon jak tu?

Nie mam Su 25 :) Choć chyba sobie go kiedyś zbadam. Puki co mainuje GERMAN BLIND :)

BTW. Inny wkurzający tryb Gracza sym na który trafiam od kilku dni - Kamikaze Nofrag - gracz z rakietą na tyłku woli zaliczyć glebę niż być fragiem = efekt zero fraga, a koleś już leci kolejnym latadłem z lotniska. Co zabawne nie ma możliwości tego wyeliminować bo jaki niby dać tu sposób? jak rozbijesz się 3 razy w 10 min to kick?

Kurde, miałem to sprawdzić i ciągle o tym zapominam :)

Moim zdaniem, powinni dodać możliwość ustawiania tych lusterek, bo obecnie w większości samolotów robią za pożeracze FPS-ów xD

o, tyle widać

1 Like

az tak duzo nie zra
dzieki za sprawdzenie, u mnie tak samo :/
czyli bug i niepoprawne
pomysl z ustawieniem spoko, trza bedzie slimaka pomeczyc

a zdarzaja sie, upolowani na lotnisku czesto wychodza z meczu

kill goes to nearest player, thxbye na ekranie kamikaze i +1 na licznik ofiary niecnych praktyk