Denerwująca gra V3

Zabolało że stwierdziłem, że jedna bitwa nie jest wyznacznikiem zwłaszcza, gdy okazuje się ona wyjątkiem od reguły?

Gdybyś miał chociaż 5 K/D na tym i odbiegałoby to od reszty pojazdów które posiadasz to bym się zgodził.

1 Like

Nope, bawi mnie Twoja naiwność, ale niestety Twoje stwierdzenia wzbudzają u mnie co najwyżej politowanie.

Dobrze, postaram się teraz wrzucać post za każdym razem gdy jakimś pojazdem zrzucę atom czy zrobię 14 fragów twierdząc, że powinien on dostać wyższy B.R., będę Cię nawet w nich oznaczał ;)

Pojawiają się u kogoś jeszcze takie glitche, czy musze szukać dziury w systemie?

1 Like

Stary karty zainstaluj jeszcze raz / napraw

Ale to Ty dzwonisz :

Więc kolega Cie wyjaśnił.

Trochę rel. Ale to wAr ThUnDeR - realizmy i takie tam inne bajki.

1 Like

sa jakies patchnoty z dev servera? dzis 700 mega sie pobralo i doszly nowe kombinacje aam dla snipera
kokpittu dla f2 dalej niet. cos jeszcze wpadlo?

Możesz obczaić jak brzmią silniki Tiger II i Typ 10. Ja nie mam okazji sprawdzić :D

A całość masz tutaj: Major Update “Leviathans” — DEV Server Changelog (30.05.2025)

Link do changeloga był także w artykule o serwerze testowym ;)

3 Likes

Chińskie helikoptery.

1 Like

type10 nie mam jak sprawdzic, tygier sobie basowo pomrukuje,lepiej brzmi niz na live
nie mam jak zgrac ani uploadowac :/
do dzisijszego pacza nie znalazlem

a no sa jakies potworki

1 Like

Changelog do serwera testowego jest jeden tylko aktualizowany, kolorem zaznaczone są nowe rzeczy ;)

Dzięki za linka.

Niesamowite, że to zauważono. Odkąd mam samolot, od czasu do czasu gapię się w modele i karty A-20G-25 (US) i A-20G-30 (RU). Brak szklanego dziobu, brak dziury między nogami pilota (ciekawe, że niektóre mają celownik), w kabinie brak czegoś przypominającego optykę, brak otworów i szybek w okolicach luku bombowego lub tylnego strzelca lub jak IL-2 rysunków na masce/oknie w roli celownika (z którego nie potrafię korzystać).
Samoloty identyczne, ale jeden szturmowy, drugi bombowiec z celownikiem. Różnice to ładunek i malowanie.
Dobrze, gdyby zmiana trafiła aktualizacji. Oczywiście będzie to utrudnienie. Samolot mam z BP Shop i był to jeden z najlepszych wyborów, zaraz obok SU-57.

2 Likes

Spoko ten “BALANS”

Tiger H1 i jego pohodne

18 fragów na 5.7??

Czy nikt w GAGENIE nie ogarnął, że Tigery na przedziale 4.7 - 6.7 to będą demony zniszczenia? Tiger E to kolejne nieporozumienie… 6.0, brak słabego punktu związanego z kopułą… A co niektórzy tu mają skill issue o kilka SPH

1 Like

:)

3 Likes

Spoko ten “BALANS”

T-34-85 i jego pohodne

18 fragów na 6.7??

Czy nikt w GAGENIE nie ogarnął, że T-34-85 na przedziale 4.7 do 6.7 to będą demony zniszczenia? IS-2 kolejne nieporozumienie… 6.3 pancerz, 122mm, super wsteczny… A co poniektórzy tu mają skill issue o kilka SPH

1 Like

Dobra, żeby zgasić nie trzeba deptać.

Wy mi lepiej powiedzcie, jakim sowieckim kalkulatorem są rykoszety liczone xD Bo kisne do teraz ze śmiechu jak pocisk odbity od abramsa leci zestrzelić ISS na orbicie xD

Spoko ten “BALANS”

M4A3 (76) W i jego pohodne

12 fragów na 6.7 i 15 fragów na 5.7??

Czy nikt w GAGENIE nie ogarnął, że sherman na przedziale 4.7 - 6.7 to będzie demon zniszczenia? Jumbo kolejne nieporozumienie… 6.3 z stabilizacją, dobrym działem, mobilnością i dobrym pancerzem… A co poniektórzy tu mają skill issue o kilka SPH…

1 Like

Możesz już skończyć, każdy kolejny post uznam za spam

4 Likes

A tak dobrze się bawiłem :(

3 Likes

Naprawdę takie to dobre? Niedawno to to wybadałem, trzeba będzie przetestować.
Tego PZH to raz chyba widziałem i fakt faktem dobrze sobie radził.
Te wszystkie haubiczki traktuje jako dość ciekawe urozmaicenie, ale sam jakoś bardzo nie lubię tym grać, bo strzelanie z HE potrafi być mocno losowe. Do tego większość z nich to papierowe, raczej wolne, wielkie kolubryny (ta ruska z 7.0 to już bardziej jak stodoła) z zerowym, albo znikomym opuszczaniem działa. Działka pif paf, te co udają odpowiedź na samoloty, szatkują je jak złoto.
Może jak ktoś tym wprawnie steruje i się ich dobrze nauczy, to potrafi zmienić losy meczu, ale tak można powiedzieć o prawie wszystkim. Same pojazdy z racji ich wad, raczej na gejmczendżery nie aspirują.

Polecam. Masz na plus:

• Mobilność
  • Laserowy dalmierz
  • noktowizje bez badania
  • 155mm HE VT (po ustawieniu sobie zmiany zapalnika szybko przełączasz między trybem AA i AT)
  • Trollowy pancerz plus od góry na dachu kompozytowe panele
  • automat z magazynem na 3 pociski
  • zadziwiająco ciężko to ubić.
  • od 6.7 ubijasz prawie wszystko na 1 strzał. Jak wróg stoi frontem do ciebie to na 90%oneshot

Z minusów bo te też są:

• brak depresji działa.
  • dość wolny obrót wieży
  • stockowy jest trochę frustrujacy
  • prawie wszystko bo OBJ-279 i kilka trolli czasem się uchowa.