CM Utajená odhalení: Co chystáme a novinky

CM Utajená odhalení: Co chystáme a novinky

Zdravím všechny, vítejte u nové série článků, které budeme my, komunitní manažeři, zveřejňovat zde na fóru, kdykoli budeme mít nějaké důležité informace, o které se s vámi chceme podělit.

V tomto novém seriálu vás chceme informovat o tom, co se děje v zákulisí, abyste byli v obraze. Tento seriál bude více "osobní" než ty, které pravidelně publikujeme, a bude psán očima a z pohledu CM.

Pravidelný Plán změn, devblogy a další důležité články budou i nadále zveřejňovány na webových stránkách jako obvykle, tento seriál je jakýmsi novým přírůstkem do seznamu mnoha věcí, které děláme.

Pro dnešek pro vás mám důležitou aktualizaci, o kterou se s vámi chci podělit, a několik náhledů na další, takže začněme.

Aktualizace Plánu změn v druhé velké aktualizaci

Většina funkcí plánu druhé velké aktualizace je v současné době ve vývoji a pravděpodobně bude dokončena včas, kromě některých, které budou mít zpoždění, je zde jedna důležitá funkce, o které chci mluvit.

Bohužel budeme muset opět odložit bonusy za výzkum nových národů, protože se to nestihne do vydání nadcházející velké aktualizace z důvodů, které mohu objasnit níže.

Mohu říci, že tato funkce se do hry nakonec dostane, je navržen vnitřní rámec a rozhraní, které jsem si prohlédl a viděl.

Ačkoli se během vývoje ukázalo, že není nejlepší nápad implementovat ji spolu s velkou aktualizací. Důvodem je vytížení našich programátorů, kteří ji mají na starosti, a podceněná složitost samotné funkce, která ovlivňuje implementaci a podporu dalších věcí.

V těchto obdobích se objevuje spousta nových funkcí a doplňků, které vyžadují značnou pozornost, a ta by byla příliš velká, kdybychom přidávali tak složitou funkci jako je tato, spolu se vším ostatním. Na základě toho by vývojáři chtěli tuto funkci a případné budoucí změny postupu oddělit od jakékoli větší aktualizace. Přijde v menší aktualizaci nebo v jedné z našich dvoutýdenních aktualizací "Je to opraveno" někdy po vydání velké aktualizace. Nemám přesný časový plán, kdy bude implementována, ale pro naše hlavní herní designéry má stále nejvyšší prioritu.

f_16_bonus

Víme, že tato funkce je velmi očekávaná, a omlouváme se, že jsme ji museli opět odsunout. Tento posun by však neměl být příliš daleko.

Přesuneme se k pozitivnějšímu tématu, a to je oddělení BR pro různé herní režimy, které je již téměř hotové a vývojáři ho právě testují. Pokud vše půjde dobře, bude tato funkce uvolněna před příští velkou aktualizací. Tato informace se může změnit, proto ji mějte na paměti.

Na přetahování vozidel do slotů pro posádku a jejich přeskupování se také pracuje a vývojáři mají zajímavý návrh zlepšení kvality života, který jde nad rámec původně plánovaného, takže jsem se zeptal, zda bych mohl připojit náznak toho, co přijde. Zde je ukázka rozpracovaného návrhu, jak budete moci přetahovat vozidla a dokonce je odstraňovat ze slotu pouhým přetažením do oblasti pro odstranění, místo abyste je museli kliknutím odeslat na dovolenou. Myslím, že je to super!

Také se neděste, Kfir Canard neprošel nějakou podivnou přestavbou a tyto stroje se neobjeví ve stromu USA - designéři při navrhování používají zástupné názvy a ikony!

Možná jste si také všimli, že design lišty slotů pro osádku je také mírně odlišný, a také jsem viděl několik obrázků z WiPu, na kterých je kosmetický redesign slotů pro osádku po kliknutí a najetí myší. Nechci moc spoilerovat, ale pokud se nic nezpozdí a vše půjde podle plánu, měli byste se toho dočkat na devserveru nebo při vydání hlavní aktualizace.

Zeptal jsem se vývojářů na jeden důležitý aspekt plánu, a to na interní moduly pro vozidla. Jedna z hlavních diskusí se týkala 2S38 a zde jsem zachytil snímek obrazovky, který ukazuje, jak to bude v příští velké aktualizaci. Bylo přidáno více vnitřních modulů a větší pohonné ústrojí, což znamená, že pronikající střely způsobí větší vnitřní poškození než dříve.

Vyvinuto bylo také automatické léčení členů pozemní osádky, což získalo obrovský počet hlasů "ano". Ptal jsem se, jak se to bude zobrazovat, a na panelu rentgenového modelu poškození ve hře se vedle ikony posádky objeví ikona léčení, takže budete vědět, kdy se osádka vašeho vozidla automaticky léčí.

crew_healing

Další zajímavostí, kterou jsem sledoval, je vizuální výběr zbraní. I ten byl vytvořen. Zbraně budete moci vybírat z hotbaru a jejich zobrazení v bitvě bude do jisté míry podobné tomu, jak jsou zobrazeny v nabídce sekundárních zbraní v hangáru. Těšíme se na to.

Na dalších funkcích z plánu změn, které jsem zde nezmínil, ale o kterých bylo dříve řečeno, že se objeví ve druhé velké aktualizaci, se pracuje. Jak jsem již řekl, výzkumné bonusy pro nové národy se s vydáním velké aktualizace neobjeví a možná se to nestihne ani v několika dalších. O tom vás budeme informovat prostřednictvím článku o doplnění a odložení na webu.

Opravy chyb a vylepšení

Naše týmy jako vždy usilovně pracují na opravách chyb a vylepšování hry na základě vašich hlášení a zpětné vazby.

V současné době připravujeme několik oprav, které budou vydány v budoucnu, ale zde je několik z mnoha, které jsem vybral.

Vývojáři viděli vaše reporty v souvislosti se sérií MiG-23/27. Podívali se na to a opraví jeho rychlost otáčení tak, jak by měla být, protože původně měly rakety větší odpor a nastavení byly vyladěno s nainstalovanými raketami. Dalším je oprava chybného vzhledu pásů PLZ83-130 a PLZ-83 (v současné době mají špatné pásy) a nová munice BEE7 pro PLZ-83. Ty se objeví v příští velké aktualizaci. Na problémech s rozlišením modulu LITENING II na letounech F-16C, AV-8B Plus a Barak II se také pracuje a v budoucnu bude provedena oprava.

Tým CM zaregistroval vaši zpětnou vazbu týkající se leteckých bitev a počtu hráčů v nich a promluvil si o tom s vývojáři, aby zjistil, zda by se s tím nedalo něco udělat. Vývojáři k tomu něco plánují, nemůžu napsat podrobnosti ani uvést časový plán, ale už se na tom pracuje.

Rád bych vám všem poděkoval za zasílání hlášení o chybách na naší platformě - hlášení jsou denně prověřována a stále se na nich pracuje. Stále se snažíme zlepšovat i způsoby, jakými zpracováváme zprávy.

Nadcházející velká aktualizace

Viděl jsem spoustu vašich komentářů ohledně příští sezóny devblogů a toho, kdy zveřejníme první devblog. Naše týmy v současné době pracují na této významné aktualizaci, která zahrnuje bojovou techniku a funkce. Jako obvykle budou k dispozici tanky, letadla a lodě, dále střely FOX-3, dvě nové mapy a desítky oprav chyb a funkcí, jako je například možnost sbalit úrovně v tech. stromu. Podle mě je to malý, ale pěkný doplněk kvality života a měl by být vydán, pokud se neobjeví nic kritického.

S týmem jsme již napsali a přeložili několik devblogů a v současné době připravujeme texty a rendery některých strojů v této aktualizaci. Nechci uvádět přesné datum, kdy začne sezóna devblogů, ale bude to brzy.

Další akce s bojovou technikou

Další akce s vozidly se blíží a vím, že mnozí očekávají plavidlo. Nicméně půjde o bojové vozidlo, na které se osobně těším.

Když se podíváme do budoucnosti, po skončení akce pozemních vozidel bude asi měsíc pauza do začátku další akce, jak bylo zmíněno ve FAQ zde. Pak se ukáže plavidlo.

Ujistěte se, že se zapojíte!

Komunitní manažeři vždy čtou fórum i další místa a pravidelně sbíráme zpětnou vazbu pro vývojáře. Svou zpětnou vazbu zveřejňujte v příslušných tématech, abychom ji viděli a mohli si ji zapsat, a nezapomeňte být konstruktivní, protože nám to velmi pomáhá vytvářet kvalitní dokumenty se zpětnou vazbou pro vývojáře, abychom zajistili předání důležitých věcí.

Vaše hlášení chyb a zpětná vazba nám velmi pomáhají. Nezapomeňte odeslat a zobrazit hlášení zde - pokud uvidíte hlášení, které se vás týká, nezapomeňte kliknout na tlačítko "Mám stejný problém!", abychom se na něj mohli podívat. A nezapomeňte o hře diskutovat také na našem fóru, tým CM tam často odpovídá mnoha z vás.

Prozatím končím, ale neváhejte nám zanechat dotazy a komentáře, na které se budeme snažit odpovědět. Dejte nám vědět, co si o tomto typu seriálů myslíte a co byste rádi viděli - rádi bychom, aby byly pravidelné. Doufám, že se uvidíme v bitvě!

magazine2 a tým CM

2 Likes