Cheaty

Zdar.Opravdu vás hra baví,když je zamořena cheaty?
Zkoušel jsem si po dlouhé době zahrát(kvůli cheatrům jsem odešel) a tak masivně začítovaný to snad nikdy nebylo.
O to víc mě překvapuje,že tu není žádný téma s tímto problémem.

ja ani neviem co je cheat a vobec nie ako ich vidim v hre … ako to ovplyvnuje hru?

Např.když ti vybíjí všechny tanky,hodí tě to do pohledu na bojiště,kde jsou tanky orámovaný.To znamená,že ten kdo má tento cheat tak tě v real bytvách vidí i za zdí,ale ty ho nevydíš.
Je toho spousta,ale tento je jeden z nejhnusnějších.
Hraju lvl 1 a je to v každé hře.

A je to ozaj cheat alebo len počuje cez stenu tvoj motor?

a co cakas od tejto tupej hry ked kanon trci cez kontajner a ta rozdrbe aj tak … pokial ma dost platiacich hracov je to jedno co pises

1 Like

ale ich tam mas … tak sa dobre hra

1 Like

Ti co ho maj,nejsou orámonaní,tak snadné je odlišit hack(ten vlevo)

Ja teda nechápem čo mám na Tom vidieť oramovany sú tvoji spojenci a neoramovany tvoji enemy nvm čo by to mal byť za cheat

Ani ty nie si orámovaný tak bacha!!! :D :D :D Nie, to orámovanie stým fakt nesúvisí…

Orámovaní jsou jen živý,Jinak spojenci modře,nepřátele zeleně a někteří nepřátele orámovaní nejsou.
Čím více neorámovaných,tím fatálnější prohra.

Ty orámovaný nepřátele jsem nechytil na snímek,jen toho neorámovanýho.
Kdo ha má,tak prostě vidí nepřítele a ví odkud vyjede a kde je.

Zelený sú ľudia v tvojej skupine, modrý friendly a enemy by boli červený tých ale samozrejme nevidíš…

Ne,Zelení jsou enimáci,bo nás zabíjej.Zkus si to.Vezi si jen jeden sroj,nejlépe rezervní a nech se sejmout někde abysi viděl i enimáky.A na smrtelné obrazovce,když už nebudeš mít stroj k nasazení se ti to ukáže.Jindy ne

Pokiaľ si si sám nemenil nastavenie farieb tak default je Zelená pre tvojich spoluhráčov v skupine( čete ) buď ktorých si si sám pozval alebo automaticky priradených pokiaľ to máš v nastaveniach zapnuté.

Na pozeranie sa v Spectator režime nepotrebuješ umrieť vieš sa doňho dostať kedykoľvek v spawn obrazovke v ľavo dole.

Pokiaľ viem tak obrys enemy šlo vidieť iba v arkadovych bitkách a to potom ako si naňho namieril kanónom. Tento typ bitiek ale nehrám takže to nieje 100% informácia.

Hraju real bitvy,proto píšu,vyzkoušej to a uvidíš.
Ve spectator režimu jsou zarámovaní pouze moji spoluhráči,nikoli enimáci.
Proto si myslím,že jde o hack.

Teraz už vôbec nechápem prečo by mal byť hack že vidíš friendly v Spectator režime 😅 Pokiaľ teda nenahlasujes ich pozície enemy.

Každopádne ak ti to nevyhovuje odporúčam Simulátory tak nievidis nikoho.

Používám strojový překladač, omlouvám se za případné chyby.

Takhle prostě vždycky vypadá normální divák. To není cheat ani hack. Tento screenshot je ze zápasu, ve kterém jsem se ještě ani neobjevil:

Co nechápeš?
Když mi vybijou všechny tanky a nemám co nasadit dostanu se do režimu,kdy vídím zarámované své i nepřátelské tanky.V obyčejném spect.režimu jsou zarámované pouze tanky našeho týmu.Toto se děje v real bitvách.

MMnt pošlu screanshot