Ideálne aj Server replay
NAvyše na tom screenshote to ani nevyzerá na hack. Nepriateľ čakal za budovou, ty si si ho nevšimol (mal vypnutý motor?) a tak ťa jednoducho zo zadu zničil. Stalo sa mi to x krát a aj ja som to tak robil.
Ten v ľavo nie je orámovaný pretože by si v spectator režime videl nepriateľov a mohol by si písať ich pozíciu do chatu.
Až ťa niekto trafí cez celu mapu bez toho aby ťa vôbec videl tak sa môžeme baviť o hackoch :D
Je to vyřešeno Díky
Dobrej cope, si proste velmi špatný v té hře = ostatní musí cheatovat, to dáva hodně smysl
vzhledem k tomu že je to ve kře samej rozsypanej čaj a azbuka = nejvíce podvádějící národy v online hrách, což je statisticky dokázáno, tak bych byl s tím tvrzením trošku opatnej ;-)
Přestaň tady pomlouvat jiné národy a lhát něco o nějakém dokazování, jakoby nestačilo, že píšeš kraviny v jiném vlákně.
Mimochodem se ukazuje, že většina lidí, co pomlouvají tuhle hru jsou idioti. bjehna se mimochodem mohl zeptat na to, čemu nerozumí, ale místo toho začal raději na základě domněnky tvrdit, že je plná cheatů …
Nepomlouvám jiné národy, jen píšu fakta ;-) V podstatě mám východ rád, ale ne v online světě ;-) Fakta totiž v PvP mluví naprosto proti nim, plus ještě jejich arogantní chování ve hrách, až se divím, že to jsou jedni a ti samí lidé. ;-) Jinak online hry hraju už víc jak 30 let, takže zkušenosti s východem ve hrách mám až až ;-)
Obsah toho co jsi napsal je dostatečným důkazem toho, že nevíš vůbec nic. Píšeš jen subjektivní dojmy, pravděpodobně založené na špatném emocionálním zvládnutím poznání, že ti prostě hraní nejde a jako správný blbec to hned musíš na někoho hodit.
Protože skutečnost, že jsi nýmand by tvá hlava patrně neunesla. Tak jen brouzdáš po fórech a pomlouváš, jednou Číňany, podruhé Rusy, jindy si zase stěžuješ na hru jak je špatná…
Skutečnost, že tvé špatné herní výsledky jsou jen o tobě, ti pravděpodobně nikdy nedojde. Což bohužel odnesou hráči, kteří mají tu smůlu, že jsou s tebou na jednom fóru a musí číst tvůj stupidní brekot.
co bych ti k tomu asi tak … XD XD XD XD XD T O N D O co hru hraješ pár dní maximálně ;-)