Brečkárna v3.0

Něco mi říká, že tohle se tak nějak hodí jako první na novém fóru… :)
Tedy směle do toho a brečme, stěžujme si a ulevujme našim srdíčkům!!!

Já teda začnu tím, že ukážu virtuální prostředníček tomu, kdo je za tuhle změnu zodpovědný. Je to nedodělaný, polofunkční a s pravidlama jak v sibiřským táboře “radosti z práce”…

Tak já začnu :D po x měsících se lognu do hry a zjistím, že mi účet hacknul nějakej jouda z Ruska, změnil mi nick ve hře, přihlášení mám nastavené přes email a heslo, to se mu změnit nepodařilo, ale nastavil si login přes telefon, který odstranit nedovedu. Vůbec nevím jak ho vykopnout.

Support, nikdo jiný ti nepomůže…
Ale připrav se na prokazování, že ten účet je opravdu tvůj…

To se s nimi budu měsíc dohadovat, aspon kdyby si tam ten jouda nedal _RUS… vypadám jak ocas…

Ještě mě rozesmálo, že změna nicku stojí 2,5 eura :D to jako fakt?! :D

Slovami klasika (z polského fóra ktoré sa mi tu ukazuje a vlastne zorientovať sa je katastrofa)

Czemu zmieniać coś co działało dobrze?

Tak si přidám to svoje. Tohle fórum je naprosto neintuitivní, chaotické a docela si připadám jako bych procházel něco co někdo narychlo spíchl horkou jehlou. Nevím, ale mohli to nechat komunitu otestovat a potom změnit a ne vytvořit tenhle paskvil. :-D

5 Likes

Tady chybí už jenom Horst Fuchs, aby nám vysvětlil, jak je to skvělé… :D

1 Like

Tak ideme zvysovat Trust levle nie? :D

Jsem na naši komunitu hrdý, první věc v češtině, co jsem na tomto novém nepřehledném hnojníku objevil, je nová Brečkárna… 😂

2 Likes

Kdo nepláče není Čech, respektíve hráč Warthunderu :D

Na druhou stanu je musím pochválit, včera jsem jim napsal na support a dnes vyřešeno, dokonce mi změnili nick na můj původní :)

Však proto jsem si pospíšil… :D

No vidíš… :)

Tak jsem to po roce zase zapnul a vidim ze se nic nezměnilo. Vesele se cheatuje bugů spousta a rozsypané čaje s gaijin cheaty dávají instakilly skrz skály. No co stejně je to zábava.

> Každý kto je lepší než ja je cheater

3 Likes

Hale, už máme i svojí sekci, třeba časem tady z toho bude i tak nějak normální fórum… :D

No nazdar co toto zas je za zmenu…

Nepochybuji hele…tak schvalne…😂

Tohle je krok dozadu snad o víc jak 10 let. Kolik vodky v sobě musí mít člověk, aby jednak něco takového navrhnul, následně schválil a konečném důsledku i nasadil live? :-D

Nie je to také zlé keď si na to zvykneš.