Něco mi říká, že tohle se tak nějak hodí jako první na novém fóru… :)
Tedy směle do toho a brečme, stěžujme si a ulevujme našim srdíčkům!!!
Já teda začnu tím, že ukážu virtuální prostředníček tomu, kdo je za tuhle změnu zodpovědný. Je to nedodělaný, polofunkční a s pravidlama jak v sibiřským táboře “radosti z práce”…
Tak já začnu :D po x měsících se lognu do hry a zjistím, že mi účet hacknul nějakej jouda z Ruska, změnil mi nick ve hře, přihlášení mám nastavené přes email a heslo, to se mu změnit nepodařilo, ale nastavil si login přes telefon, který odstranit nedovedu. Vůbec nevím jak ho vykopnout.
Tak si přidám to svoje. Tohle fórum je naprosto neintuitivní, chaotické a docela si připadám jako bych procházel něco co někdo narychlo spíchl horkou jehlou. Nevím, ale mohli to nechat komunitu otestovat a potom změnit a ne vytvořit tenhle paskvil. :-D
Tak jsem to po roce zase zapnul a vidim ze se nic nezměnilo. Vesele se cheatuje bugů spousta a rozsypané čaje s gaijin cheaty dávají instakilly skrz skály. No co stejně je to zábava.
Tohle je krok dozadu snad o víc jak 10 let. Kolik vodky v sobě musí mít člověk, aby jednak něco takového navrhnul, následně schválil a konečném důsledku i nasadil live? :-D