Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji War Thunder - „Firebirds”.
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Więcej informacji: Więcej informacji
Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji War Thunder - „Firebirds”.
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Więcej informacji: Więcej informacji
F-117!!! + Su-34, jakiś F-15 i Patrioty(!?!!?!?!?). Ciekawe czy dla graczy czy jako cele / obrona lotnisk. Efekty przy manewrach o dużym przeciążeniu i nowe dopalacze :D
+może mało zauważana rzecz, ale muzyka świetna.
Patriot wygląda jak podstawowa wersja osadzona na przyczepie. Więc raczej obrona lotnisk. Patriot dla graczy tworzy pewien problem. Mianowicie radar masz na oddzielnym stanowisku, wyrzutnia to osobna maszyna/przyczepa i pojazd dowodzenia skąd odpalasz rakiety też masz na jeszcze kolejnej maszynie takich systemów jest parę- jak Ruski 2k12 KUB czy słynniejszy S-400. Na ten moment nie widzę jak można by je dodać do gry jako pojazdy graczy.
Jeszcze 2K11 KRUG, służyłem w takiej jednostce w Polsce, później nas zmodyfikowano wstecznie, Polska modyfikacja zestawu S-125 NEWA, przerobiona na mobilną.
W obu przypadkach wyrzutnie rakiet i stacje naprowadzania rakiet to osobne pojazdy. Jedna SNR zestawu KRUG potrafiła kierować 3 wyrzutniami, zdalnie lub po kablach, NEWA już tylko po kablach, przez co mobilność była ograniczona i nie dało się tak szybko zrobić relokacji w razie zagrożenia jak w przypadku 2K11.
Nie wspomnę o gorszym zasięgu NEWY.
A to wiem, wiem. Po prostu ciekaw byłem w jaki sposób go dodadzą.
Super by było, gdyby na symulacjach wreszcie zrobili podział po stronach konfliktu, a nie, że muszę się zastanawiać do jakiej nacji należy MiG-23 który mnie radarem pinguje xD
Edit: Czekam też na mechanikę łącza danych i operacji wspólnych, gdzie pelotki mogą dzielić się danymi o celach, a śmigłowce wzajemnie oświetlać sobie cele.