Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji War Thunder - „Dance of Dragons”.
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Więcej informacji.
Przedstawiamy zwiastun nadchodzącej aktualizacji War Thunder - „Dance of Dragons”.
Zachęcamy youtuberów oraz streamerów do współpracy oferując nasze wsparcie bazując na jakości i popularności Waszych materiałów. Więcej informacji.
J-10 <3 na to czekałem. Moja kolekcja maszyn z Battlefield 2 będzie pełniejsza :D
Pierwszy minus:
To nowe menu uzbrojenia dodatkowego mi się nie podoba. Jest małe, trzeba przewijać żeby przeczytać dane uzbrojenia :(
Pierwsze plusy:
To już aktualnie jest w grze, wystarczy przytrzymać przycisk odpowiedzialny za zwijanie HUD :)
Tylko że trzeba co rundę przytrzymywać żeby było schowane bo niestety nie zapamiętuje
U mnie zapamiętuje. Gdy w jednej bitwie jestem na Air RB i schowam to w kolejnej w Ground RB muszę go odschować.
Nie wchodzę na DEV serwer. Nie chce mi się. Trailer też taki se. Były lepsze, bardziej porywające, mimo mniej ciekawej zawartości aktualizacji. Chociażby poprzedni.
Po dzisiejszej prezentacji. Zwróciłem uwagę na dwa elementy:
Chciałbym zobaczyć coś podobnego dla innych typów pojazdów. Czołg to nie samolot, samolot to nie okręt, więc nie da się przenieść 1:1. Jakiś element standaryzacji wyboru uzbrojenia w hangarze i przed bitwą. Oraz HUD w czasie bitwy ze stałym położeniem elementów. Niezasyfiony powielającymi się informacjami (Tu ikony. Tam kolejne z tą samą informacją. Jebniemy jeszcze napis na środku ekranu, żeby trudniej było wycelować i łatwiej robić się w samolocie). Oj, co na się czasami nawkurzam na HUD głównie w samolotach, czasami w czołgach.
A czy ćwierkające ptaki też były już wcześniej dodane? :)
Na dev serwerze też nie zapamiętuje.
A to przeoczyłem tą zmianę :)