Zniżki z okazji Dnia Obrony Pakistanu!

Dzień Obrony Pakistanu obchodzony jest 6 września. Data ta upamiętnia początek indyjskiej ofensywy na miasto Lahaur podczas wojny w 1965 roku, która została z powodzeniem odparta przez Pakistan. Aby uczcić rolę, jaką odegrały Siły Powietrzne i Marynarka Wojenna podczas wojny w 1965 roku, ich dni obchodzone są 7 i 8 września. W Dzień Obrony oddaje się hołd weteranom i upamiętnia żołnierzy poległych podczas konfliktu zbrojnego.

30% zniżki na pakistańskie maszyny!

Kiedy: Od 4 września (15:00) do 7 września (15:00).

Gdzie: Chiny > Śmigłowce / Samoloty > Maszyny premium.

• Obie maszyny pozostaną w sprzedaży w normalnej cenie po zakończeniu promocji.

Mi-35M (Chiny, era VI)

6363 Złote Orły

O Mi-35M

• Pakistańskie śmigłowce Mi-35M wyróżniają się na tle swoich rosyjskich odpowiedników unikalnym kamuflażem. Mi-35M to ciężki śmigłowiec wyposażony w szeroki wybór amunicji do działka kalibru 23 mm oraz zróżnicowany zestaw uzbrojenia zewnętrznego, w tym przeciwpancerne pociski kierowane Ataka i Szturm, pociski powietrze-powietrze Igła oraz rakiety S-8KO i S-13OF.

A-5C (Chiny, era VII)

6489 Złotych Orłów

O A-5C

• Pakistan nabył samoloty A-5C od Chin. Ten samolot szturmowy ma dość znaczne rozmiary, a mimo to charakteryzuje się szybkim wznoszeniem i osiąga imponującą prędkość maksymalną. Jest wyposażony w radarowy odbiornik ostrzegawczy oraz środki przeciwdziałania, a ponadto może przenosić w walce różnorodne bomby i rakiety niekierowane. Różni się od swojego bliźniaka z drzewka badań, samolotu Q-5A, tym, że jest uzbrojony w pociski powietrze-powietrze Matra Magic i Sidewinder.

Powyższe maszyny można nabyć razem z czołgiem AI-Khalid-I w pakiecie z 50% zniżką.

Al-Khalid-I (Chiny, era VII)

O Al-Khalid-I

• Czołg Al-Khalid-I został opracowany wspólnie przez Pakistan i Chiny; jego chiński odpowiednik znany jest pod nazwą MBT-2000. Jego działo kalibru 125 mm wystrzeliwuje pociski APFSDS i HEAT, a strzelec wspomagany jest przez system kierowania ogniem oraz kamerę termowizyjną. Przednia część kadłuba i wieża są wzmocnione pancerzem kompozytowym oraz blokami pancerza reaktywnego, co pomaga czołgowi wytrzymać uderzenia pocisków HEAT, dlatego należy unikać wystawiania bardziej wrażliwych boków na atak wroga!

Pakiet „Dzień Obrony Pakistanu” -50%

Pakiet zawiera:

• Zestaw A-5C
  • Zestaw Al-Khalid-I
  • Zestaw Mi-35M

180 89.99€ Sklep