Zniżki z okazji Dnia Obrony Pakistanu!

Dzień Obrony Pakistanu obchodzony jest 6 września i upamiętnia dzień, w którym Pakistan bronił swoich granic przed indyjskimi oddziałami wkraczającymi do kraju podczas wojny w 1965 roku. W tym dniu odbywają się imprezy kulturalne i wielkie parady wojskowe. Kraj świętuje Dzień Sił Powietrznych 7 września, a Dzień Marynarki Wojennej 8 września.

30% zniżki na pakistańskie Mi-35M i A-5C!

Tego dnia śmigłowiec bojowy Mi-35M (Era VI) i samolot szturmowy A-5C (Era VII) można kupić z 30% zniżką za odpowiednio 6363 i 6489 Złotych Orłów.

Kiedy: Od 5 września (14:00) do 8 września (14:00).

Gdzie: Chiny > Śmigłowce/Samoloty> Maszyny premium.

Mi-35M

• W latach 2010. Pakistan zamówił od Rosji cztery śmigłowce Mi-35M wraz z częściami zamiennymi i uzbrojeniem. Są one nadal w użyciu. Mi-35M nie jest najbardziej zwrotnym śmigłowcem, ale jest dobrze uzbrojony, może być wyposażony w PPK Ataka i Szturm, pociski powietrze-powietrze Igła, rakiety S-8KO i S-13OF, a także działko 23 mm GSz-23L.

A-5C

• A-5C jest wersją samolotu Q-5, pierwszego chińskiego samolotu bojowego produkowanego seryjnie, przeznaczoną dla pakistańskich sił powietrznych. Charakteryzuje się dobrą prędkością maksymalną i szybkością wznoszenia, a także wyposażony jest w środki zakłócające, pociski powietrze-powietrze Matra Magic i Sidewinder, rakiety oraz szeroki wybór bomb.

Możesz również nabyć te maszyny wraz z czołgiem AI-Khalid-I w zestawie z 50% zniżką.

Pakiet „Dzień Obrony Pakistanu” -50%

“Pakistan Defence Day” Bundle -50%

Pakiet zawiera:

• Zestaw A-5C

• Zestaw Al-Khalid-I

• Zestaw Mi-35M

180 89,99€ SKLEP

Al-Khalid-I

• Al-Khalid-I jest ulepszoną wersją chińsko-pakistańskiego czołgu AI-Khalid. Ulepszono system kierowania ogniem, zmieniono położenie bloków ERA na wieży, a czołg otrzymał silniejszy silnik. Jest to wytrzymały czołg podstawowy wyposażony w celne i potężne działo kalibru 125 mm, wspomagane stabilizatorem, dalmierzem laserowym i kamerą termowizyjną.