Zniżki w grze z okazji 12. rocznicy War Thundera!

Dziś rozpoczynamy świętowanie 12. rocznicy War Thundera! Aby uczcić tę rocznicę, w grze dostępne są zniżki na pojazdy, modyfikacje, talizmany, zapasowe użycia i czas konta premium. Oznacza to, że będziecie mogli kupować nowe pojazdy, ulepszać już posiadane i zdobywać przedmioty użytkowe z dużą zniżką.

To dopiero początek! Wkrótce pojawią się specjalne oznaczenia, zniżki w sklepie Gaijin, nowe wydarzenie umożliwiające zdobycie pojazdu i inne niespodzianki, o których wkrótce poinformujemy.

Świętuj z nami urodziny War Thunder!

Zniżki w grze!

Kiedy: Od 23 października (13:00) do 29 października (12:00).

• 50% zniżki na pojazdy dla wszystkich nacji za Srebrne Lwy i Złote Orły.
  • 50% zniżki na wszystkie modyfikacje, talizmany i zapasowe użycia.
  • 50% zniżki na konto premium w grze na 90 i 365 dni oraz w sklepie Gaijin.net na 180 dni.

Zniżki nie dotyczą pojazdów wydanych w aktualizacjach Seek & Destroy oraz Dance of Dragons, a także maszyn dywizjonowych oraz ich modyfikacji, talizmanów i kopii zapasowych.

Obchody urodzin War Thunder na tym się nie kończą! Czeka na was jeszcze więcej atrakcji, wspaniałych nagród i zniżek. Bądźcie na bieżąco, gdy ogłosimy rozpoczęcie kolejnego etapu obchodów.

4 Likes

Ale słabo, wypłata dopiero 31.10…

Za srebrne lwy kupiłem 38 maszyn! Mój nowy rekord. Ale za kajaki takie Fremantle czy Bernau chcecie pełną kwotę. Nie ma szans! Widziałem je w bitwach i radziły sobie mocno średnio. Nie były najgorsze, ale były zbyt przeciętne by dawać za oba razem prawie 1 milion. Swoją drogą też jestem zaskoczony że tak wcześnie. Chciałem kupić 10000 złotych orłów a maks kupię 5000.

No ja kupiłem tylko 2 maszyny drzewkowe za 50%. Pozostałem czyli ze 4 szt się nie łapią jeszcze.
Także zachomikowane 30 mln SL, nadal zostaje na koncie ;)

Mam ten sam problem xD też zostałem zaskoczony przedwczesną wyprzedażą, zazwyczaj była w pierwszym tygodniu listopada.

Cos tam za srebrne kupilem ale to tylko 6mln.

Chcialbym jakiegos nowego jeta premium, ale to co jest obecnie w grze to straszna cienizna.

1 Like

Najbardziej wyczekiwane przeze mnie wydarzenie to urodzinowe zniżki -50%.

Prowadzę sobie zestawienie. Taka sztuka dla sztuki, forma eventu :-)

Stosuję tylko dla -50%. Dla -30% kupuję Rank 1, czasami wyżej i nie robię notatek.

• Dzień 1. Przed zakupami odczytuję dane z karty gracza (ilość pojazdów + stan SL).
  • Dzień n+1. Gram. Tracę i zyskuję SL. Kupuję pojazdy, moduły, załogi. Odczytane dane traktuję jako ciekawostkę, nie wliczam do statystyk.
  • Dzień sądu. Więcej nie kupię. Ponownie odczytuję dane z karty gracza (ilość pojazdów + stan SL).

Dane wpisuję do tabeli. Ten fragment powielam przy każdej -50%.

Podsumowanie;

Przyrost jest głównie z zakresu Rank 1-4 dla stosunkowo nowych nacji. Im wyżej, tym przyrost mniejszy. Na Rank 8 miałem może 3-4 sztuki. Byłoby min. 10 pojazdów więcej, ale nie załapały się na promocję.

Oszczędziłem więcej niż 10 mln SL. Różnica wynika uwzględnieniu tylko pierwszego i ostatniego dnia obniżek. Nie mam ochoty przepisywać każdej wartości pojazdu + moduły.

Było to silniejsze ode mnie. Mam samolocik B-10B. Darmowy odpowiednik w drzewku chińskim: Martin 139WC - szybszy, mniejsze bomby, drobne różnice w wyglądzie.

3 Likes