Dziś rozpoczynamy świętowanie 12. rocznicy War Thundera! Aby uczcić tę rocznicę, w grze dostępne są zniżki na pojazdy, modyfikacje, talizmany, zapasowe użycia i czas konta premium. Oznacza to, że będziecie mogli kupować nowe pojazdy, ulepszać już posiadane i zdobywać przedmioty użytkowe z dużą zniżką.
To dopiero początek! Wkrótce pojawią się specjalne oznaczenia, zniżki w sklepie Gaijin, nowe wydarzenie umożliwiające zdobycie pojazdu i inne niespodzianki, o których wkrótce poinformujemy.
Świętuj z nami urodziny War Thunder!
Zniżki w grze!
Kiedy: Od 23 października (13:00) do 29 października (12:00).
50% zniżki na pojazdy dla wszystkich nacji za Srebrne Lwy i Złote Orły.
50% zniżki na wszystkie modyfikacje, talizmany i zapasowe użycia.
50% zniżki na konto premium w grze na 90 i 365 dni oraz w sklepie Gaijin.net na 180 dni.
Zniżki nie dotyczą pojazdów wydanych w aktualizacjach Seek & Destroy oraz Dance of Dragons, a także maszyn dywizjonowych oraz ich modyfikacji, talizmanów i kopii zapasowych.
Obchody urodzin War Thunder na tym się nie kończą! Czeka na was jeszcze więcej atrakcji, wspaniałych nagród i zniżek. Bądźcie na bieżąco, gdy ogłosimy rozpoczęcie kolejnego etapu obchodów.
Za srebrne lwy kupiłem 38 maszyn! Mój nowy rekord. Ale za kajaki takie Fremantle czy Bernau chcecie pełną kwotę. Nie ma szans! Widziałem je w bitwach i radziły sobie mocno średnio. Nie były najgorsze, ale były zbyt przeciętne by dawać za oba razem prawie 1 milion. Swoją drogą też jestem zaskoczony że tak wcześnie. Chciałem kupić 10000 złotych orłów a maks kupię 5000.
No ja kupiłem tylko 2 maszyny drzewkowe za 50%. Pozostałem czyli ze 4 szt się nie łapią jeszcze.
Także zachomikowane 30 mln SL, nadal zostaje na koncie ;)
Najbardziej wyczekiwane przeze mnie wydarzenie to urodzinowe zniżki -50%.
Prowadzę sobie zestawienie. Taka sztuka dla sztuki, forma eventu :-)
Stosuję tylko dla -50%. Dla -30% kupuję Rank 1, czasami wyżej i nie robię notatek.
Dzień 1. Przed zakupami odczytuję dane z karty gracza (ilość pojazdów + stan SL).
Dzień n+1. Gram. Tracę i zyskuję SL. Kupuję pojazdy, moduły, załogi. Odczytane dane traktuję jako ciekawostkę, nie wliczam do statystyk.
Dzień sądu. Więcej nie kupię. Ponownie odczytuję dane z karty gracza (ilość pojazdów + stan SL).
Dane wpisuję do tabeli. Ten fragment powielam przy każdej -50%.
Podsumowanie;
Przyrost jest głównie z zakresu Rank 1-4 dla stosunkowo nowych nacji. Im wyżej, tym przyrost mniejszy. Na Rank 8 miałem może 3-4 sztuki. Byłoby min. 10 pojazdów więcej, ale nie załapały się na promocję.
Oszczędziłem więcej niż 10 mln SL. Różnica wynika uwzględnieniu tylko pierwszego i ostatniego dnia obniżek. Nie mam ochoty przepisywać każdej wartości pojazdu + moduły.
Było to silniejsze ode mnie. Mam samolocik B-10B. Darmowy odpowiednik w drzewku chińskim: Martin 139WC - szybszy, mniejsze bomby, drobne różnice w wyglądzie.