Získejte íránský F-14A IRIAF v akci ‘Persian Tomcat’

Stáhnout tapetu:

V srpnovém horku je čas zchladit se ve vzdušných bitvách - a získat jedinečnou stíhačku F-14A IRIAF, kamufláž pro ni, dva emblémy a profilový obrázek s vyobrazením Džalíla Zandího - nejúspěšnějšího pilota Tomcatu na světě!

Od 8. srpna 13:00 do 26. srpna 13:00 získejte body ve vzdušných bitvách, odemykejte etapy a získejte ceny!

F-14A IRIAF - US eventová stíhačka VIII. úrovně!

V polovině 70. let začaly Spojené státy dodávat své moderní stíhačky F-14A Tomcat svému spojenci, íránskému šáhovi. V tamní službě F-14A výrazně rozšířil svůj seznam výzbroje: kromě známých AIM-9 Sidewinder, AIM-7 Sparrow a AIM-54 Phoenix přibyly sovětské R-27R1 a střely vlastní íránské konstrukce: Fakour-90 a Sedžil s aktivním, respektive poloaktivním radarovým naváděním, a také unikátní rakety Jásir s bojovou hlavicí o hmotnosti 750 liber!


“Emblém imperiálního íránského letectva”


“Emblém letectva islámské republiky Írán”


Profilový obrázek “Džalíl Zandí”


“Experimentální” kamufláž

Mezi cenami akce je také trofej, za kterou můžete získat jednu z následujících:

  • 50,000 — 100,000 Stříbrných lvů
  • SL a RP boostery
  • Náhodné sázky a rozkazy
  • Univerzální zálohy (1-3)
  • Náhodná kamufláž pro zakoupené stroje jakéhokoli typu
  • 1 den prémiového účtu

Jak získat všechny odměny

Každá etapa se odemyká za 45 000 bodů a přináší novou odměnu.

Berte prosím v potaz toto: Po odemčení etapy si musíte odměnu vyzvednout ručně. Klikněte na svůj profil, vyberte kategorii Persian Tomcat a klikněte na tlačítko Získat cenu.

Body mise můžete získat v leteckých bitvách III. a vyšší úrovně v režimech AB, RB a SB. Počet bodů ke splnění úkolu závisí na herním režimu a maximální úrovni stroje použitého v bitvě. Násobitel pro získání bodů je uveden v popisu úlohy.

Body můžete získávat také při používání eventových strojů I.-II. úrovně. Tyto stroje mají na své kartě uveden název akce, ve kterých šly získat.

Etapy se mění každý druhý den ve 13:00: 10., 12., 14., 16., 18., 20., 22. a 24. srpna.

Odměny se poskytují za určitý počet dokončených etap:

  • Za 1 etapu: trofej s náhodnou odměnou
  • Za 2 etapy: jeden z výherních emblémů
  • Za 3 etapy: stříbrná truhla "Cestovní kufr“
  • Za 4 etapy: jeden z výherních emblémů
  • Za 5 etap: trofej s náhodnou odměnou
  • Za 6 etap: profilový obrázek "Džalíl Zandí"
  • Za 7 etap: stříbrná truhla "Cestovní kufr“
  • Za 8 etap: neobchodovatelný kupón na F-14A IRIAF
  • Za 9 etap: unikátní kamufláž a čtyři náhodné modifikace pro F-14A IRIAF

Slevy na nákup etap za Zlaté orlice

Nedokončené etapy lze zakoupit za Zlaté orlice. Pokud jste velmi blízko dokončení etapy, její cena se výrazně sníží!

Pokud jste tedy získali 85 % bodů potřebných k dokončení mise, cena za nákup etapy se sníží na polovinu, a pokud jste již blízko cíle a dosáhli jste 95 % pokroku, cena se sníží pětkrát! Například pokud jste získali 39 000 bodů mise, cena za odemčení fáze bude 499 Zlatých orlic, a pokud máte 43 000 bodů, budete muset utratit pouze 199 Zlatých orlic. Mějte to na paměti, pokud se vám nepodaří etapu dokončit včas!

Uplatňování kupónů a burza Gaijin Marketplace

Po splnění 8 etap obdržíte neobchodovatelný kupón na stroj, pokud jej použijete, okamžitě jej obdržíte na svůj účet. Pokud nechcete stroj používat, ale plánujete kupon prodat na Gaijin burze, potřebujete položku "Upgrade kuponu".

Předmět "Upgrade kuponu" získáte souběžně s jednotlivými etapami v průběhu celé akce od 8. srpna 13:00 do 26. srpna 13:00 za 750 000 bodů mise.

Po obdržení "Upgrade kuponu" můžete neobchodovatelný kupón přeměnit na obchodovatelný a prodat jej na Gaijin burze. Obchodovatelný kupón bude k dispozici k prodeji 6 dní po jeho vytvoření.

Položka "Upgrade kupónu" je platná do 29. srpna 13:00. Do té doby ji můžete používat k určenému účelu nebo ji vyměnit za válečné dluhopisy, jinak z vašeho inventáře zmizí.

Chcete-li kupón upravit tak, aby se s ním dalo obchodovat, vyberte v inventáři kupón "F-14A IRIAF" a klikněte na tlačítko "Upravit".

Postup při dokončování etap a získání "Upgrade kuponu" můžete sledovat kliknutím na "přezdívku → Úspěchy → Persian Tomcat". Pokud se vám nepodařilo dokončit etapu včas, můžete si chybějící etapy za Zlaté orlice zakoupit v okně úspěchů až do 29. srpna a získat příslušné ceny.