Za kilka dni przypada 107 rocznica kiedy to Polska odzyskała niepodległość po 123 latach zaborów. Z tej okazji, dla upamiętnienia tego wydarzenia, społeczność Killers Elite zaprasza na event pod nazwą Wyścig dla Niepodległej. Gwarantujemy dobrą zabawę oraz nagrody za zajęcie miejsca na podium. Wejdź na Discorda naszego dywizjonu by poznać szczegóły.
Jaka miła inicjatywa :)
Raczej gadziny Was nie przebiją ;D
Mała aktualizacja. Nasz serwer DC nie działał poprawnie. Teraz już wszystkie informacje oraz lista zawodników są widoczne. Raz jeszcze zapraszam i zachęcam do wzięcia udziału w wydarzeniu.
Środa 12 listopada, godzina 18
I po wyścigu, kto był ten dobrze się bawił :)
Niestety tutaj z forum nie przyszedł nikt, nad czym ubolewam. No cóż, dobrze wam wychodzi klepanie w klawiaturę i narzekanie że nic się nie dzieje w społeczności, a gdy coś jest, to brak zainteresowania.
Żyjcie sobie tutaj na tym forum, w swoim zaklętym świecie pozorów, żebrząc o polskie drzewko :) Tak słaba społeczność nie zasługuje na nic.
Pomimo tego, że nie brałem udziału (RB nie moja bajka ;) ) to i tak chylę czoła, że Wasz Dywizjon wyszedł z taką inicjatywą :)
No szkoda, że pomimo dobrych chęci gracze RB bywający/zaglądający na forum nie skorzystali.
Nie bronię ani nie oskarżam - sam mam etap integracji na discordzie czy kiedyś na team speaku za sobą ;)
Z tego powodu jestem sobie samotnym strzelcem bez dywizjonu bo za stary jestem na pogawędki na słuchawkach - kobita by mnie za drzwi wywaliła jakbym wrócił na pogawędki w jakimś klanie/gildii/dywizjonie xD