Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2024

Pobierz tapetę:

Zbliżamy się do końca grudnia, co oznacza, że nadszedł czas na prezenty, dekoracje, fajerwerki i ogólnie wesoły świąteczny nastrój. Wszystko to czeka na ciebie w okresie Bożego Narodzenia i Nowego Roku!

Zapraszamy do zanurzenia się w świątecznej atmosferze w War Thunder w tym okresie świątecznym, aby dobrze się bawić i otrzymać wspaniałe nagrody. Spójrz poniżej na wszystko, co dla ciebie przygotowaliśmy!

Prezenty dla wszystkich!

Zagraj i spełnij kryteria, aby otrzymać każdy prezent.

Kiedy: 20 grudnia (12:00) do 2 stycznia (12:00).

oznaczenie “Smoczy Wojownik”

Dekoracja dla pojazdów naziemnych “Znak Noworoczny”

“New Year’s Flag” ship flag

Bandera “Noworoczna flaga”

Rozegraj 3 bitwy maszynami ery III lub wyższej z poziomem aktywności 70% lub wyższym.

Zniszcz 30 wrogów, używając pojazdów naziemnych ery III lub wyższej.

Zadaj 50 000 obrażeń, używając okrętów ery III lub wyższej.

Otwórz Świąteczną skrzynię i bałwana!

W tym sezonie świątecznym przygotowaliśmy dla was dwie specjalne skrzynie: Świąteczną Skrzynię, którą można kupić za Złote Orły, oraz Bałwana za Srebrne Lwy.

Kiedy: Od 20 grudnia (13:00) do 15 stycznia (13:00).

Po otwarciu istnieje szansa na zdobycie konta premium, srebrnych lwów, uniwersalnych zapasowych użyć, kart bonusowych, pojazdów premium, a także pojazdów, które nigdy nie były sprzedawane za złote orły lub obligacje wojenne i nie są obecnie sprzedawane w grze ani na rynku.

Bałwan

Świąteczna skrzynia

1 Like

@EuroDoragon2
A dlaczego F-111 nie ma przecenionych modułów, informacja nie wspomina nic o tym, że samoloty z ostatnich aktualizacji nie mają przecenionych modułów? Talizman z resztą też nie jest przeceniony na tym samolocie.

Otóż jest napisane: “Zniżki dotyczą pojazdów za Srebrne Lwy i Złote Orły, z wyjątkiem tych dodanych w aktualizacjach “Air Superiority” i “Kings of Battle”, a także maszyn dywizjonowych.” F-111 jest z akutalizacji Kings of Battle

1 Like

No ja to inaczej rozumiem i tak to jest napisane:

• 50% zniżki na wszystkie maszyny w grze*
  • 50% zniżki na talizmany, zapasowe użycia i modyfikacje.
  • 50% zniżki na konto premium na 90 lub 365 dni w sklepie gry i 180 dni w sklepie internetowym Gaijin.Net.

*Zniżki dotyczą pojazdów za Srebrne Lwy i Złote Orły, z wyjątkiem tych dodanych w aktualizacjach Air Superiority i Kings of Battle, a także maszyn dywizjonowych.

Czyli z tego jest wyraźnie napisane, że zniżki nie obejmują maszyn wprowadzonych w dwóch ostatnich aktualizacjach, natomiast punkt numer 2 nie ma gwiazdki i słowem nie jest wspomniane, że zniżki na moduły i talizmany nie obejmują tych maszyn.
Krótko mówiąc z komunikatu to nie wynika, że nie ma zniżki na talizmany i moduły nowych maszyn.

2 Likes

W sumie masz rację, gwiazdka jest tylko przy jednym punkcie, za chwilę to naprawię, żeby nie wprowadzać również innych w błąd, dzięki :)

1 Like

Ale na stronie głównej też tak jest, więc to może jakiś błąd w grze?

Upewnię się jeszcze, ale z tego co mi się wydaje to niestety nie jest błąd w grze

To było małe przeoczenie w tekście, które wprowadziło Cię w błąd. Dzięki za wytknięcie niespójności

No ok, trochę szkoda, ale niech i tak będzie.

Wydałem na bałwany 2,8 miliona i dostałem dekorację, którą już miałem. Dziękuję.

EDIT: Zwracam honor. Oddali mi 200k srebra.

ja dostalem jakis dym i nie wiem jak tego uzyc nawet

Dym to chyba się ustawia w bitwie przed wylotem.

no tego co wylosowalo nie ma, mam tylko kolorowe

Ślimakowe decale na pocieszenie.

4 Likes

Dzięki.

Po trzeciej edycji skrzynek przyjąłem ograniczenie: 1 dzień = 1 skrzynka
Żeby nie żałować, bo zawartość często nie jest warta 60k SL.

Po bitwie wylosowałem trofeum bitewne - talizman na szwedzkiego Ju 88 A-4. Fajnie, że na bąbowca. Szkoda, że na klona. Szwecję mam na Rank 2, więc jest to miły bonus.

Kusi mnie stateczek Rank 1 z Bluewater Flute. Bo pomijane w czasie hype na zniżki i tańsze :-) niż czołgi i samoloty Rank 1 i 2 oraz nigdy nie widziałem więcej niż 30% na Rank 1 i 2 w trofeum bitewnym. I chyba się ugnę a potem będzie za free w Battle Pass :-D
Nie dla grindu, bardziej jak coś zaciekawi .

Witam wszystkich i życzę wesołego nowego roku.
gdzie mam się zgłosić by doliczono mi złote orły z blika?

Wesołych, musisz pisać do supportu.

A o co chodzi z tymi orłami za blika ? Gdzie o tym piszą ?