War Thunder Türkiye Fiyatlandırması

Kesinlikle katılıyorum, şu anda fiyatları aşağı yukarı dolarla aynı düzeye çekmişler yani bölgesel fiyatlandırmayı kaldırmış durumdalar, bunun hakkında yaptıkları her hangi bir açıklama var mı ?

10 Likes

Kesinlikle katılıyorum fiyatlar düşmeli

10 Likes

@Smin1080p_WT Idk who should i ping for Marketing decisions, any official response to this action taken by Gaijin?

10 Likes

Eskiden 100 liraya aldığımız King Tiger gibi tanklar olmuş 1200 tl. İndirimde 250 tl olan T72 turms-t tarzı tanklar olmuş 1900 tl. Zaten bu zamdan önceki zamda zar zor premium tank uçak vb şeyler alırken artık hiç alamayacağız gibi. Bölgesel fiyatlandırma neredeyse aynı adamlar bir tankı 70 dolara alırken bizde 62 dolar gibi fiyatlara alıyoruz.

6 Likes

Kesinlikle katılıyorum bu iş artık soyguna dönmeye başladı. Herkes düşene bir tekme peşinde çok yazık.

7 Likes

Kesinlikle katılıyorum bu fiyatların acilen düşmesi gerek.

8 Likes

Daha önce de yazmıştım, arkadaşlar dua et ucuz bile sayılır diyordu o arkadaşlar neredeler?
Fiyatlandırmalar ülkemize göre çok fazla. Direk dolara fixlenmiş. Rubleci dostlar bu kadar pahalı yapmanız anormal.

6 Likes

Kur’da %5 yükselme yokken %50 zam mantıklı hiçbir açıklaması yok.Düzeltilene kadar premium hesap bile satın almayacağım.

6 Likes

Türkiyede wt mağazasında satış oranı düşerse o zaman düzelir.O yüzden hiçbir şey almayın bu fiyatlara ağaçtaki araçların aynısı alınmaz.

6 Likes

fiyatlar makul olana kadar hiç bir şey almayın

4 Likes

Gaijin’in fiyatlandırma sorumluları kim ise çok büyük hata yapmış. Yerel fiyatlandırma uygun olduğu için Türk oyuncuları hem premium araç alıyor hem de grind için oyuna daha fazla süre ayırabiliyorlardı. Artık tersi yaşanacak. Ben kendi adıma konuşursam yeni fiyatlandırmalara bütçem yetmeyecek. Bütçem yetseydi bile yine bu yüksek zamlardan dolayı alışverişi tercih etmezdim. Umarım satışlarının ve Türk oyuncu sayısının düşmemesi için fiyatları revize ederler.

3 Likes

Fiyatlar çok yüksek %50 indirimle zor alınır düzeyde. Kurdaki dalgalanmaya oranla %50 zam fazla.

3 Likes

Bu fiyatlar saçmalık ötesi buluyorum. Lütfen gaijin biraz daha adil fiyatlandırma yap mevcut son zammı geri çekmelisin.

1 Like

Aynen öyle çok haklısın, zaten 3-4 ay önce zam gelmişti şimdi de tekrardan getirdiler. Avrupa’da insanlar 80 EURO verip F-18 paketini alıyor biz ise 65 EURO verip alıyoruz. Yeni fiyatlandırma çok kötü @Smin1080p_WT @Stona_WT

1 Like

@Smin1080p_WT @Stona_WT any updates about local pricing? Local pricing for us used to be very helpfull for us to access premium benefits but current local pricing with the latest pricing update for Türkiye is too close to EU and US markets and it came to a point where we can not afford premium currency/account/vehicles anymore.

2 Likes

Bu zammın amacı neydi tam olarak anlamadım. Bir şeyin fiyatını arttırarak daha fazla kazanamazsın ki. İndirimler için istediğim tanka zar zor para ayırmıştım yine bütçemi aşıyor.

Türkiye de ki son olaylarda gördük ki boykot fazlası ile etkili olan bir şey türk oyuncuları zaten indirimde alışveriş yapıyordu bir sonra ki indirim sezonunda herkesi boykota davet ediyorum 1 indirim sezonu alışverişsiz geçerse gajin mecbur bir aksiyon almak zorunda kalır şu anda bizi umursamıyorlar bile.

Çok gereksiz bir zam, madem böyle yapacaktınız hiç zahmet edip bölgesel fiyatlandırma getirmeseydiniz.

Fiyatlardansa TCG Anadolu, Altay, Pars gibi araclarimiz da gelmeli. Turk dali veya agacini bekliyoruz. Israil dalina gelirse TB-2 gibi bir drone cikmamiz da mumkun olur. Dusunmesi bile cok guzel…

Fiyatlar bizim için daha önemli siz o araçları bekliyor olabilirsiniz ama çoğu türk oyuncu fiyatların tekrar %50 şeklinde bölgesel fiyatlandırılmasını bekliyor.