Válečné dluhopisy: "Skilled Marksman"

Obchod s Válečnými dluhopisy "Skilled Marksman" bude otevřen od 24. července do 23. října.

Podívejte se do obchodu s dluhopisy a na dluhopisy, které získáte plněním úkolů Bitevního pasu! Jako obvykle jsme pro vás připravili emblémy, dekorace, profilové obrázky, kamufláže, nový stylový pin-up, který zahajuje novou sérii, a šest prémiových strojů. Trofej v podobě tematického emblému vám umožní dokončit novou kolekci zvěrokruhu a odmění vás speciálním emblémem, pokud se vám je podaří nasbírat všechny!

Tentokrát jsou v obchodě s dluhopisy poprvé k dispozici tři stroje: finská stíhačka Fokker, sovětský frontový bombardér A-20G-30 a francouzský torpédoborec Aigle!

Obchod s dluhopisy je k dispozici od III. úrovně a je součástí Bitevního pasu. Předměty nakupujete za speciální měnu - dluhopisy, které získáte odemčením úrovní Bitevního pasu.

Fokker D.XXI (Švédsko) - poprvé v obchodě

Finská licenční kopie nizozemského stíhacího letounu Fokker D.XXI je mistrem obratnosti. Dva 20mm kanóny a dva 7,7mm kulomety Browning jsou připraveny rozdrtit váhající protivníky!

Aigle (Francie) - poprvé v obchodě

Je to velmi pohyblivý a houževnatý torpédoborec, jehož děla jsou chráněna protistřepinovým pancířem. Skvělé pro boj s jinými torpédoborci a menšími loděmi!

A-20G-30 (SSSR) - poprvé v obchodě

Americký bombardovací a bitevní letoun dodávaný do SSSR v rámci programu Lend-Lease. Šest kulometů ráže 12,7 mm snadno zničí slabě chráněné pozemní cíle - se zbytkem si poradí bomby a torpéda!

Či-Ha Short Gun (Japonsko)

Pozdní modifikace japonského středního tanku Či-Ha Kai se 120mm námořním dělem. Přestože střílí pouze HE munici, jejich síla mu umožňuje účinně ničit téměř všechna bojová vozidla na jeho BR!

PT-174 (USA)

Na přídi tohoto hbitého torpédového člunu je namontován vynikající 40mm autokanón Bofors - přesný a rychle střílející. Salva torpéd zkazí den větším námořním cílům a 12,7mm kulomety a 20mm autokanón Oerlikon odradí nepříjemná nepřátelská letadla.

Pz.Bef.Wg.IV J (Německo)

Střední tank Pz.IV J s přídavným pancířem po bocích. Skvěle se hodí pro roli odstřelovače a útočníka ze zálohy: jeho 75mm kanón dokáže prorazit téměř každého nepřítele na dálku a pět členů posádky činí tank o něco odolnější.


Pinup “Muerte”

Emblémy tentokrát zahrnují trofej s emblémy z kolekce Zvěrokruh a také nový emblém "Muerte", který zahajuje novou sérii tematických emblémů. V trofeji "Dopravní značky" najdete dekorace určené pro motoristické nadšence. Profilové obrázky v příslušné trofeji tentokrát zobrazují německé posádky tanků. Trofeje s náhodnými kamuflážemi jsou jako vždy k dispozici po odemčení nových úrovní obchodu.

V obchodě je k dispozici také velké množství užitečných předmětů: boostery, univerzální zálohy, sázky a rozkazy, pronájem prémiové bojové techniky - na vyšších úrovních obchodu lze získat i talismany!

Úplný katalog obchodu s dluhopisy pro aktuální sezónu, stejně jako podmínky pro jejich získání ve hře, si můžete prohlédnout po otevření okna Bitevního pasu nebo "Obchod" → "Obchod s dluhopisy".