Turkish Tech Tree

Bence oyuna Türk techtree si gelmesi lazım mesela tank rb oynarken tb2 yle oynayabilmemiz t129la tankıylaaltay tankının m60ların leopard 2a4 lerin f16 ların f104 lerin f5 lerin ve çok daha fazlasının gelmesi lazım ama bence israilin tech treesi gibi olması lazım çünkü bizim okadar eskiye dayanan uçaklarımız vb yok bunu dikate alıp birisi oyuna bunu getirirse çok güzel olur

6 Likes
1 Like
  1. Dünya savaşından beri, Alman, Rus, Fransız, İngiliz ve Amerikan tank, uçak, teçhizat kullanmaktayız. Bir kısmı satın alınmış bir kısmı ise muharebe sırasında ele geçirilmiş ve/veya el konulmuş teçhizatlar. İsrail ağacının ön koşulu olan bir kaç devleti önceden üst seviyeye kasmış olma gereksinimi gibi bir şart ile Alman, ABD, İtalya ağaçları ön koşulu eklenebilir. Zaman zaman ABD’den alınamayan teçhizat ve araçları İtalya “F-104” ve Almanya’dan “F-4” satın almışlığımız var.
2 Likes

israil veya başka bir ülkeye sub tree olarak eklenmeli. kendimize özgü ürettiğimiz uçaklar yok sadece son zamanlarda kendimize ait tank ve zırhlı araçlar var. helikopter olarak da öyle. italyan sub tree mantıklıydı ancak macar araçlarını eklediler ve ileride de muhtemelen macar leopard 2a7si eklenecek. leopard 2ng leopard 2a4t1 ve m60tm eklense yeter. altay pv2 ve altay t1 de top tier olarak eklenir. birisinde kore motoru birisinde de şuan oyundaki leopard 2 psoda bulunan mtu motoru ile eklenir. onun dışında türk ordusunun kullandığı araçların çoğu war thundera uygun değil. pars 4x4 STA ve kaplan STA eklenebilir onun haricindeki araçlar ya prototip ya da türk ordusunun envanterinde bulunmayan araçlar. ve çoğu da gereksiz. acv 15ler akıncı zmalar eklenmemeli. armalardan zaten hiç yok envanterde. premium olarak arma 8x8 korhan kulesi ile eklenebilir ama o kadar. aktif koruma sistemlerinin eklenmesinden ve challenger 3 eklenmesinden sonra altay kesinlikle eklenmeli bence ama zırhına dair net bir bilgi yok.

ek olarak henüz leopard 2 ve m60a3 TİYKler ortaya dahi çıkmadı. ortaya çıkmamış araçlar eklenemez.

1 Like

Herhangi bir ülkeye yan ağaç eklenmemeli. İsrail’in de aynı şekilde kendisine özgü üretmiş olduğu uçak yok. Türk teknoloji ağacı bağımsız bir ağaç olursa Kazakistan gibi Orta Asya ülkeleri Türk teknoloji ağacına yan ağaç olarak eklenebilir.

3 Likes

İsraile nasıl sub tree olarak eklenmeli ya? İsrail 1. dünya savaşına girmişmi veya savunma sanayisi Türkiye kadar kapsamlı bir ülkemi bana bi söyle bunu nasıl utanmadan söyleyebildin? İsrailin koymak yerine direk amerikaya subtree olarak israil tankları koyabilirlerdi mesela! Bize düpedüz ırkçılık yapılıyor ve ülkemiz eklenmiyor ki senin ülken mi bilmem sen burda israilin sub tree olarak eklensin diyorsun.

valla kardeşim ben kopyala yapıştır ve full prototiplerden oluşan dandik ağaç istemiyorum. bize özgü belli başlı birkaç araç var onlar abd veya israile subtree olarak eklensin onlar yeter. salak salak asla prototipten öteye geçip de envantere girmemiş araçlarla vakit kaybetmek istemiyorum. konunun da ırkçılıkla alakalı olduğunu asla düşünmüyorum. özgün aracın mı var? karayı geçtim havada hangi özgün aracın var? israil en azından kendi aviyonik sistemlerini kullanıyor kendi uçaklarında. bizde bir tek f16 özgür “projesi” var uçağın kendisi bile yok. boşuna gaza gelip de gerçekleşmesi imkansız şeyler istemeyin

kardeşim onların kendi araçları var mı? kopyala yapıştır techtree istemiyorum bu oyunda ben daha fazla. amerikanın m60a3ten sonraki hattına mbtler subtree olarak eklenebilir hava savunmada da en son gelen güncellemede iris t slmler eklendi yani hisar o muadili. hisarlar ve korkut da hava savunma hattına eklenir gayet de yeter. israilin kendine has uçağı yok diyosun da adamlar kendi aviyoniklerini kendi isimlendirmelerini kullanıyorlar ve kendilerine ait en azından kfir adına uçakları var. bizde? bizde o kadarı bile yok.

O zaman niye israile sub tree diyorsun onu anlamadım bari almanya olsun almanyada hiç yok şuan

arkadaş israile sub-tree olarak bence en müsait ağaç israil olduğu için istiyor. japonya çin ve israil dışında boş ağaç yok. amerika rusya almanya subtree alamayacak kadar geniş ağaçlar. küçük ülkelere bikaç aracımız eklenebilir. hani zorlasan belki ağaç çıkabilir ama çok zorlama olur. yerli üretimimiz hiçbir şey olmadığı gibi envanterimizin yarısı m60 yarısı leo2a4. altaya falan geldiyse mesele rusların t-14leri amerikan insansız tank prototipleri almanların kfsi falan dünya kadar tank var daha her ülkenin. bizim zırhlı araçlar italyanların ağaca falan eklenebilir belki max. onun dısında targeting podlar falan bazı roketler aselsana ait mevcut oyunda. biz altayı kaanı falan sahaya sürene kadar ölür war thunder.

israil çok boş bi ağaç o yüzden istemiştim ama israil yerine amerikaya da subtree olabileceğini fark ettim. çünkü amerikaya artık eklenecek araç neredeyse yok ağaç doygunluğa ulaştı ikinci bir MBT line bizim tanklar için uygun olabilir. almanya da olabilir ancak almanya daha yeni IRIS-T SLM gibi bir hava savunma sistemine zaten kavuştuğu için hisarların pek manası kalmıyor. ama amerikanın hisar-A/O ve korkut sistemlerinin muadili yok yani orada yine boşluk var. sl-amraam da tam olarak hisar muadili değil. m48a5t1/2 leopard 1t m60t m60tm leopard 2a4 leopard 2a4t1 ve tiyk (gerçekleştikten sonra) ve altay pv1 araçları amerikaya ikinci MBT line olarak güzel eklenti olur. anti tank olarak da pars 4x4 ve kaplan STA araçlar var gayet eklenebilecek. yani m47den line başlatmak yerine bence böylesi daha mantıklı olur. tabi buraya zma15t1 de eklenebilir. hava savunmada da zıpkın ve atılgan PMADS, korkut, hisar-A ve hisar-O eklenir.

gaijin keşke macar subtreeyi italyaya eklemek yerine almanyaya eklemiş olsaydı. italyaya subtree olarak çok daha uygun bizim araçlarımız hem havada hem karada. daha fazla eklenti yapılabilirdi yani öyle olsaydı.