Turkish Tech Tree

Bence oyuna Türk techtree si gelmesi lazım mesela tank rb oynarken tb2 yle oynayabilmemiz t129la tankıylaaltay tankının m60ların leopard 2a4 lerin f16 ların f104 lerin f5 lerin ve çok daha fazlasının gelmesi lazım ama bence israilin tech treesi gibi olması lazım çünkü bizim okadar eskiye dayanan uçaklarımız vb yok bunu dikate alıp birisi oyuna bunu getirirse çok güzel olur

3 Likes
1 Like
  1. Dünya savaşından beri, Alman, Rus, Fransız, İngiliz ve Amerikan tank, uçak, teçhizat kullanmaktayız. Bir kısmı satın alınmış bir kısmı ise muharebe sırasında ele geçirilmiş ve/veya el konulmuş teçhizatlar. İsrail ağacının ön koşulu olan bir kaç devleti önceden üst seviyeye kasmış olma gereksinimi gibi bir şart ile Alman, ABD, İtalya ağaçları ön koşulu eklenebilir. Zaman zaman ABD’den alınamayan teçhizat ve araçları İtalya “F-104” ve Almanya’dan “F-4” satın almışlığımız var.
1 Like

israil veya başka bir ülkeye sub tree olarak eklenmeli. kendimize özgü ürettiğimiz uçaklar yok sadece son zamanlarda kendimize ait tank ve zırhlı araçlar var. helikopter olarak da öyle. italyan sub tree mantıklıydı ancak macar araçlarını eklediler ve ileride de muhtemelen macar leopard 2a7si eklenecek. leopard 2ng leopard 2a4t1 ve m60tm eklense yeter. altay pv2 ve altay t1 de top tier olarak eklenir. birisinde kore motoru birisinde de şuan oyundaki leopard 2 psoda bulunan mtu motoru ile eklenir. onun dışında türk ordusunun kullandığı araçların çoğu war thundera uygun değil. pars 4x4 STA ve kaplan STA eklenebilir onun haricindeki araçlar ya prototip ya da türk ordusunun envanterinde bulunmayan araçlar. ve çoğu da gereksiz. acv 15ler akıncı zmalar eklenmemeli. armalardan zaten hiç yok envanterde. premium olarak arma 8x8 korhan kulesi ile eklenebilir ama o kadar. aktif koruma sistemlerinin eklenmesinden ve challenger 3 eklenmesinden sonra altay kesinlikle eklenmeli bence ama zırhına dair net bir bilgi yok.

ek olarak henüz leopard 2 ve m60a3 TİYKler ortaya dahi çıkmadı. ortaya çıkmamış araçlar eklenemez.

1 Like

Herhangi bir ülkeye yan ağaç eklenmemeli. İsrail’in de aynı şekilde kendisine özgü üretmiş olduğu uçak yok. Türk teknoloji ağacı bağımsız bir ağaç olursa Kazakistan gibi Orta Asya ülkeleri Türk teknoloji ağacına yan ağaç olarak eklenebilir.

2 Likes