Türk Hava Kuvvetleri Madalyonu Hakkında

Beyler bildiğiniz gibi oyunda ülkemizin eski madalyonu listelenmekte. Lakin ülkemiz 3 çeşit madalyon kullandı tarihi boyunca. Bunlardan 2’si oyunda mevcut lakin 1’i tüm uçaklara uygulanabilir durumda o da KARE şeklinde olanı. 3. madalyonumuz ise F35 ve KIZILELMA uçaklarımızda düşük görünürlük madalyonu olarak görünebilmektedir. İleride KAAN uçağımızda ve ANKA 3 uçağımızda da görünecektir. Bu madalyon bir çoğunuzun bildiği üzere radar görünürlüğü düşük olan uçaklarımızda kullanılması hedeflenmektedir. Bununla ilgili bir rapor konusu açtım ve düzeltilmesi talebi oluşturdum.

Dilerseniz destek olmak için linke tıklayabilirsiniz: Community Bug Reporting System

Diğer 2 madalyonumuzun uçaklarımız üzerindeki fotoğrafları:

thumbs_b_c_d78e7c28dac70d05e32d7312db2e82fc

6 Likes

linkten destek olun lütfen ! herkes girip bir yorum bir up vote verse , dikkat çekelim .

3 Likes

Bence bu yeni tip madalyon bir dal veya ağaç gelme durumu söz konusu olduğunda mutlaka eklenecektir. Umarım 2025 yılına kadar bir Türk ağacı veya yan dalı görürüz.

3 Likes

Detaylı şekilde bildirebiliriz aslında, oyun ilk çıktığında eklendiği zaman doğru fakat sonradan değişti.
Oyunda eski olan mevcut

2 Likes

öneri olarak kabul ettiler lakin bu forumda da bir gönderi açıp hep beraber desteklesek çok güzel olur

1 Like

Bu madalyon oyuna yıllar önce, biz kulakları çınlasın Nihat ile haberini yaptığımızda eklenecekti. Ancak bu madalyon Peru hava kuvvetleri madalyonu ile birebir aynı

image

Wiki dosya adı bile Peru ve Türk hava kuvvelteri diye verilmiş.

O tarihte bu durumdan ötürü aynı olan şey copy-paste yapılmasın diye biz bir dönem kullanılan kare olana, ki çok da özgün ve ilginçtir, yönelmek zorunda kalmıştık. Hatta bir süre bunun siyah olanını da ekletmeye çalıştık:

image

oyunun mevcut gelişmişliği ile birlikte bunların üçü de bence yer alabilir oyunda, o zaman için böyle olması gerekiyordu ama şimdi neden olmasın.

1 Like

Gerekli bildirimleri yaparsak güncellenebilir

1 Like

renk paleti farklı…Bizim kırmızımız 2 ton daha açık onlarınkine göre. Yine de peru hava kuvvetleri Türk Hava Kuvvetleri’nin gücü aktifliği değil yanından geçmesi ötesinden bile bakamaz. O yüzde Peru gibi dandik bir hava kuvvetinin roundeli var diye bizim adımıza bir roundel olmamasını ben şahsen kaldıramıyorum. Ki zaten ABD roundel serisi gibi bizimki de paylaştığım 3 ü yan yana olursa bir sorun teşkil etmeyecektir.
ayrıca kaç peru lu oyuncu var da onlarınki eklenmiş de bizimki taa 60 larda bıraktığımız ile duruyor??

siyahı da eklersek 4 roundelimiz olur kırmızı kare siyah kare yuvarlak düşük görünürlüklü ortasında ay yıldızlı yuvarlak