Spis polskich dywizjonów

Witam,

chciałem przywrócić temat ze starego forum, gdzie istniał spis polskich dywizjonów, tak aby nie śmiecić indywidualnymi tematami promującymi dywizjon + dać szerszy pogląd. Tym samym, aby wpisać dywizjon na listę, dajcie jedną (1) odpowiedź w tym temacie, postaram się w miarę regularnie aktualizować.

Wzór zgłoszenia:

Nazwa dywizjonu:
Nastawienie: (np SQB, Grind maszyn, Wspólne granie, Społeczność)
Wymagania dywizjonu: (wiek + wymagana era)
Media: (link do DC, TS itp)

Lista dywizjonów:

British Tea Sippers

Bitwy Realistyczne oraz Symulacyjne, wspólne granie

Wymagamy 24+ lat

War Thunder po polsku WTpP

Jeden z najstarszych polskich dywizjonów, gramy bitwy realistyczne, symulacje i zręcznościówki.

Wymagany wiek 17+

Pancerna Republika Lufowa -PRLF-

Jesteśmy nastawieni na rywalizację w bitwach dywizjonowych SQB, ale znajdzie się u nas miejsce dla graczy chcących wspólnie pograć bitwy realistyczne, zręcznościowe oraz symulacyjne.

Wymagamy 16+ lat oraz minimalna KB pojazdu 6.7+

=102PL= 102gi Batalion Polski

Świeży dywizjon z grudnia. Skupiamy się na grindowaniu maszyn dywizjonowych, wspólnej grze na discord. Rozwijamy się powoli, zależy nam na graczach którzy będą się pojawiać na czacie głosowym i grać, jakość a nie ilość.

Brak wymagań co do BR, zapraszamy świeżych graczy.

4 Likes

War Thunder po polsku WTpP

Jeden z najstarszych polskich dywizjonów, gramy bitwy realistyczne, symulacje i zręcznościówki.

Wymagany wiek 17+

discord.gg/KJKMDFaEVU

2 Likes

=Valkyrja=

Jesteśmy nastawieni na rywalizację w bitwach dywizjonowych SQB, ale znajdzie się u nas miejsce dla graczy chcących wspólnie pograć bitwy realistyczne, zręcznościowe oraz symulacyjne.

Wymagamy 18+ lat oraz min. IV erę pojazdu

discord.gg/Ej2a67TmKM

1 Like

=102PL= 102gi Batalion Polski

Świeży dywizjon z grudnia. Skupiamy się na grindowaniu maszyn dywizjonowych, wspólnej grze na discord. Rozwijamy się powoli, zależy nam na graczach którzy będą się pojawiać na czacie głosowym i grać, jakość a nie ilość.

Brak wymagań co do BR, zapraszamy świeżych graczy.

Discord: ▚102gi Batalion Polski▞

1 Like

O. Może ja bym się chętnie do Was przeniósł. Coś tam pogrywam od czasu do czasu, ale brakuje mi towarzycha.

Cześć gram od lat lecz nigdy w klanie ,chcialbym polepszyc wyniki ,mam wszystkie premki z niemieckiego drzewka i wbilem w 7 erę

To zapraszam na rozmowę rekrutacyjną na naszego discorda:
Zapraszamy na nasz discord na rozmowę kwalifikacyjną Diabelski Młyn

A czy ktoś zna jakiś polski dywizjon, który gra lądowe AB, a teamy tworzy na czacie w WT? Chociaż mam zarówno Discorda, jak i TSa, to ich nie używam, bo nie mieszkam sam i nie będę narażał domowników na wysłuchiwanie monologów… Uważam, że do wspólnego grania wystarczy szczątkowa komunikacja poprzez klawiaturę.

PLMAO
Stosunkowo młody ale liczny Dywizjon, są świeże osoby jak i te już z stażem.
Zasady to jedno, lecz jeśli masz ochotę spróbować to nie bój się napisać.

1. Cenimy sobie Aktywność, oraz autentyczność graczy (gotowych do wspólnej gry).
  2. Gramy SQB, realistiki.
  3. Wiek 16+ (ROBIMIMY WYJĄTKI).
  4. Czołgi ERA 7/Samoloty ERA 7.

Discord: Polska Gurom LMAO