Špatná výzbroj u Švédského prémiového letadla J 35FS Draken

Zdravím,
koupil jsem si J 35FS v prémiovém obchodě na výzkum Švédského letectva a podle mého názoru má velmi špatnou výzbroj a také špatné střely vzduch-vzduch pouze RB24J a velmi špatné rakety na pozemní cíle, kterým skoro nic nedělají. Kdy máte v plánu mu přidat větší arzenál zbraní? Podle wikipedie má mít: střely vzduch-vzduch Rb 24, Rb 27 a Rb 28, Rb-305, AIM-9, AIM-4D, AIM-26B, dále z pum 55, 220, 500, a 1 000 librové pumy
Bylo by dobré, mu dát lepší výzbroj aspoň Rb 28 nebo lepší a pár 1 000 librových pum. Dělal jsem průzkum u prémiových letadel stejného BR 10.7 a J 35FS dopadl nejhůře ze všech, více než polovina prémiových letadel na BR 10.7 má střely vzduch-vzduch na všechny sféry a Draken má pouze na zadní část a velmi málo protiopatření, čímž se z něj stává snadný cíl pro ostatní hráče a tím pádem je dost obtížně hratelný proti BR 11.3 - 11.7.

Wikipedie neni zdroj to zaprvý, za druhý výzbroj je balance decision. J-7D na 11.0 má taky jen rear aspect PL-5B a nikdo nebrečí. A že víc jak půlka 10.3 prémium letadel má all aspecty? Nemá je nic kromě A-10,Su-25 a A-6 kde je mají protože to jsou subsonic bitevníky, ani na 10.7 nemá premium letadlo all aspecty.

Kfir Canard: 10.7,AIM-9G rear
J 35XS: 10.7, AIM-9J rear
J-7D: 11.0,PL-5B rear
F-4EJ ADTW: 11.0, AIM–9P rear
MiG-21Bis Lazur: 11.0,R-60MK, první all aspect,až na 11.0
F-5C: 10.3,AIM-9E rear

OK, v tom případě neměli přidávat u dalších letadel, ať jsou ze stromu nebo prémiová letadla: SU-22 UM3K, SU-22MK, Sea Harrier FRS.1, Buccaneer S.2B, AMX A-1A, AMX, AJS37 all aspekt rakety. V tom případě mi řekněte, odkud bere War Thunder zdroje na vytvoření modelů + výzbroj, když Wikipedie není zdroj.

A mimochodem já nebrečím, jen se snažím o férovost ve hře, měli by dostat všechna letadla nad BR 10.3 nebo10.7 all aspekt rakety.

Manualy k tem letadlum a dalsi not classified dokumenty pro vyzbroj,modely Gaijin outsourcuje tretim stranam dost casto a to jezdi do muzeii nebo ke sberatelum nafotit ty modely,stejne tak co se tyce nahravani zvuku.

Hra ale neni fer stejne jako valka nebyla. Vzdycky bude mit nekdo prevahu nekde.

Hra by měla být férová, aspoň nějaká. Ten Draken by měl mít větší výběr zbraní, ty bomby by mu mohli dát, aby byl aspoň k něčemu dobrý i v těch pozemních bitvách.

Každý letadlo je dobrý v něčem jiným. Do GRB máš AJ a AJS Viggeny což jsou strike varianty Viggenu. Jinak bomby měl Dánskej Draken,ne Švédskej ani Finskej podle Andersson, Hans G (1989). Saab Aircraft since 1937. Washington, DC: Smithsonian Institution Press.

V tom případě mi řekněte, co mělo vše za výzbroj ten Šwédský Draken.

Ten Draken o kterym se bavis je ale finskej,jediny co mu chybi je AIM-4 Falcon a ten Gaijin odmitnul kvuli tomu ze by to bylo neco jako AIM-9B s tim ze je to zbytecny kdyz ma AIM-9J,pak jeste chybi R-13M na ten Draken a to je vsechno.