PVO letiska

to co je za primitivnu hru ked zastavim na letisku na doplnenie municie a lietadla si tam lietaju a v klude ma znicia? dalsi excelentny krok a dalsi nezmysel od ferovych gjn borcov.

uplně normalni pokud letadla litaj mimo dostřel pozemni obrani tak tě sundaj i pumou . taky to občas dělam pač do 7000 metru se nikomu moc nechce :)

spiš mě vytači debilni mapy ze zabiranim letiš nebo jednoho bodu . stejně si každy při tankach jezdi po cele mape tak nevim proč se tyhle mapy nezruši a nenahradi se za nějaky lepši

ja som stal na letisku kde bola PVO, uz som neletel … preto nechapem.ale tak v tejto hre je tolko nezmyslov ze sa ani tomu necudujem

tak ho reportuj za boting pokud to teda neni AL ? třeba v eventech u heli maš klid tam tě nasere jen Gepard . jinak si tam člověk najde to svoje bud bude ničit jen pozemni zakladny nebo bude ničit AL tanky . a hra trva cca 3 hodiny takže těch bodu nasbiraš taky dost a maš tam i odměni . jen nesmiš hrat na BR 10 a vic to ziskaš hovno pač se tam najdou koštata co jsou schopni to vymlatit do 45 minut a ty nedostaneš skoro žadnou odměnu . hlavně všichny honem honem aby to bylo co nejrychleji vymlacene . proto radši litam na BR 9.0 až 9.7 jen mě vytači že nikdo neni schopnej snižit ten pořadni stroj MI 24 v nebo tam dat od Italu tu Mi 24 D ktera je na BR 9.3

řikam reportuj ho a je jedno jaky má lvl 5 nebo 100 když to hraje jak pičus tak ad ma perma ban prostě se snima nesrat . viš kolik já reportu rozdam u tanku a nerešim jaky ten blb má lvl když to hraje jak kkt a kazi hru ostatnim tak rovnou report . člověk má nervy jen jedny. ale řikam kde je člověk fakt klidnej a užije si fakt hru bez nervu tak jsou ti Heli eventi a turnaje . a hlavně i bez premiaku si tam člověk přijde i na 300 000 střibrnaku a nesmi litat na BR 10 a vic to ziskas hovno pač každych 20 min obdržiš užitečne body ( prachy a vyzkumni body ) a když maš boostery tak je to ještě lepši .