[PvE] Bitwy śmigłowców

Czy w tym trybie istnieje jakiś podział na BR-y? Nie grałem chyba z 2 lata w tym trybie i nie wiem, czy coś takiego istniało/istnieje czy nie?

Jest podział do 9.0 oraz od 9.3 wzwyż jeśli dobrze pamiętam, a więc dwa zakresy.

No właśnie nigdzie info nie mogę znaleźć.

Jeśli masz w zestawie śmigłowce do 9.0, to z automatu wrzuci Cię do niższej zakładki, jeśli masz cokolwiek wyżej to lądujesz w wyższej zakładce.

1 Like

Ok, ale nadal nie widzę w grze takiej informacji :)
Wziąłem śmigłowiec na 9.0 a w teamie był śmigłowiec 9.3, Mi-24D więc chyba jest jakiś inny podział.

Pewnie się pomyliłem :p albo patrzyłem na klasyfikację z bitew realistycznych.

Gdzieś kojarzę, że granica może być około 9.7, ale nie jestem w 100% przekonany. Grałem kiedyś Kisarazu to tak mi się wydaje, że było

sυρεrβυsτεr ma rację, jeśli wziąć pod uwagę klasyfikację zręcznościówek, 9.3 to górna granica dla pierwszego przedziału - Mi-24A(również D) się łapie na niższy (jest 9.3), ale Bo 105 już się nie łapie na niższy zakres (jest 9.7). Faktycznie, nie ma w grze info na ten temat.

1 Like

Ja grałem którymś UH-1w tym niższym przedziale, ale teraz nie ma żadnego info jaki jest przedział, a zastanawiałem się który helikopter kupić, żeby grać w tym niższym przedziale. Kupiłem Mi-8 w drzewku niemieckim.