Cześć wszystkim,
z powodu problemów z serwerem, Przepustka Bitewna w grze jest chwilowo niedostępna. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Cześć wszystkim,
z powodu problemów z serwerem, Przepustka Bitewna w grze jest chwilowo niedostępna. Pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
Polska język trudna język.
Dzięki za zwrócenie uwagi!
Lubię masło maślane
Nie w każdej sytuacji masło maślane jest dobre. ;)
A ja jestem uczulony na takie kwiatki nie tylko jako dziennikarz, ale i jako historyk wojskowości. ;)
Doceniamy wszelkie uwagi :)
To teraz do rzeczy. Przepustka się zepsuła i zaczęła zaliczać ludziom poziomy za frajer - tyle zdążyłem zaobserwować. Co z osobami, które zdążyły odebrać nagrody? Zapewne to jedna z tych kwestii, które będą nurtowały społeczność.
Na razie nie znamy odpowiedzi na to pytanie. Kolejnym problemem jest to, że część osób, które kupiły przepustkę, nie ma obecnie możliwości odebrania nagród za opłaconą przepustkę.
Moje luźne przemyślenia są takie - rekompensata dla osób, które zostały przez sytuację “zablokowane”. Natomiast osoby, które jorgnęły się, że coś nie tak i poodbierały nagrody - trudno by karać i w jakiś sposób to cofać - przecież problemy nie wynikają z ich winy. Ale poczekajmy na oficjalne stanowisko. :)
Nagrody odebrane przy awarii Przepustki nie zostaną odebrane :)
Sprawiedliwe to to nie jest. A ceny kuponów za maszyny z tego BP będą tragiczne.
BTW zna ktoś mechanizm tego błędu? Byłem zalogowany i grałem gdy to się działo i żadnych “bonusowych” poziomów nie dostałem.
O to fajnie bo bałem się bana za to :D Nie wiem jak u innych ale u mnie dalej jest awaria i dużo nagród do odebrania. Z jednej strony to fajna pokusa ale z drugiej gra przez to traci sens dla mnie. Kiedy można spodziewać się naprawienia tego?
Robimy wszystko, aby jak najszybciej rozwiązać problemy :)
Ale jeśli chodzi o poziomy to nie zostaną one odjęte, chyba że napiszesz do supportu
Nie no, jakoś to przeżyję :,-) Więc żeby było jasne, ci co sobie naklikali darmoszek mogą spać spokojnie?
Nie mogą. Sprawiedliwość dziejowa Was dopadnie.
Tak :)