Nie przegap filmów z zeszłego tygodnia! Omawiamy najwyższej klasy systemy obrony powietrznej, zaawansowane taktyki dla Mi-24, cechy duńskiego „Drakena” i modernizację T-72B3. I oczywiście przygotuj się na najbardziej ekscytujące momenty w Thunder Show!
Pamiętaj - możesz w każdej chwili włączyć napisy!
Jak grać wielopojazdowymi PZR?
Wraz z dodaniem unikalnych wielopojazdowych PZR gracze otrzymali dostęp do nowych funkcji w zestawach przeciwlotniczych wysokiej ery. Dzisiaj chcielibyśmy kontynuować dyskusję na temat najlepszych zestawów przeciwlotniczych i skupić się na najlepszych dostępnych dla nich taktykach.
Krokodyl na polowaniu: jak wygrywać na Mi-24
Niewiele śmigłowców bojowych jest tak kultowych jak Mi-24. Ta potężna maszyna z czasów radzieckich łączy w sobie funkcje transportu żołnierzy i śmigłowca bojowego w jednej, potężnej platformie. Dzisiaj przyjrzymy się bliżej wszystkim wariantom legendarnego „Krokodyla” – czym się różnią, co sprawia, że każdy z nich jest unikalny i jak najlepiej wykorzystać je w walce.
Thunder Show: TORPEDOWE UDERZENIE
Witamy w Thunder Show i najśmielszych momentach minionego tygodnia! Dzisiejszy odcinek poświęcony jest po prostu zaradności.
F-35: Szturmowy Draken
Każda większa aktualizacja dodaje do listy nowe maszyny dywizjonowe, a Leviathans nie jest wyjątkiem. Dzisiaj wystartujemy pierwszym samolotem Duńskich Sił Powietrznych w War Thunder! Nazywa się F-35 Light… Chwileczkę, to nie ten skrypt. Dzisiejszą gwiazdą jest F-35 Draken, znany również jako Saab J35 w swojej ojczyźnie, Szwecji. Zobaczmy, na co stać duńską wersję słynnego Smoka.
T72B3: W poszukiwaniu kompromisu
Po upadku Związku Radzieckiego Rosja znalazła się w posiadaniu niesamowitej liczby czołgów. Tysiące czołgów T-72 w różnych modyfikacjach i stanie technicznym stanowiły trzon sił pancernych kraju na początku lat 90. Jednak nawet w momencie powstania modelu T-72B jego system kierowania ogniem można było uznać za przestarzały, a wraz z upływem lat jego osiągi bojowe zaczęły odbiegać od współczesnych wymagań. Ogromna liczba maszyn wymagała pilnej modernizacji. Narastający kryzys gospodarczy zmusił wojsko do zachowania szczególnej ostrożności w kwestii stosunku ceny do jakości.