Problémy s pripojením do stretnutia

Zdravím, nechcel som sem písať ale už dlho mám tento problém. Kliknem na “Do Bitvy”, začne hľadať, nájde stretnutie a vyskočí mi táto hláška, že “Přístup odepřen” a ostanem v hangári. Aj keď som sám a aj keď hrám s kamarátmi v skupine. Čo to spôsobuje ?
Ďakuejm za odpoveď.

Ahoj,

tento problém sa najčastejšie deje pri problémoch s pripojením či už s tvojim alebo servermi gaijinu.

Jednotný fix neexistuje, zo svojej strany môžeš skúsiť nastaviť statický DNS server, prípadne skúšať hrať iba na pre teba stabilnom servery viz.foto :

Krajný prípad je zmena poskytovateľa internetu (tu si už je ale dobré byť istý že je tento konkrétny problém).

Problém ale často nastáva zo strany gaijinu, či už pre DDos útoky na servery alebo nejakej chybe a to sa bohužiaľ ovplyvniť nedá.

Máš problém sa do bitky dostať úplne alebo sa to deje len niekedy ?

Ďakujem za odpoveď.
Mám nastavené len European (EU) server, pretože používam mobilné dáta ako hlavný zdroj internetu. A s Ping-om nemám problém.
Robí to často - minimálne každý jeden deň aspoň raz.
Keď ma nepustí do bitky a ukáže mi to hlásenie, skúšal som už aj vypnúť a znovu zapnúť hru, ale neobjaví sa ani ponuka “vrátiť sa do prebiehajúceho stretnutia”.