Premiera War Thunder Mobile!

Pobierz tapetę:

Dowódcy, przygotujcie się do bitwy: świętujemy globalną premierę War Thunder Mobile! Fani realistycznych bitew czołgowych, morskich i powietrznych mogą pobrać grę za darmo na Androida i iOS i dołączyć do setek tysięcy graczy, którzy wzięli już udział w otwartej becie.

Podczas OBT War Thunder Mobile stał się o wiele lepszy: znacznie poprawiliśmy stabilność gry, zoptymalizowaliśmy ją i naprawiliśmy wiele błędów. Dwie duże aktualizacje dodały nowe pojazdy i lokacje, możliwość modyfikowania pojazdów i grania w drużynie ze znajomymi i wiele więcej. Teraz War Thunder Mobile można pobrać ze sklepu z aplikacjami i będzie otrzymywać aktualizacje automatycznie!

Wspólna operacja War Thunder i War Thunder Mobile!

Aby uczcić tę uroczystą okazję, War Thunder i War Thunder Mobile rozpoczynają wspólną operację! Graj w War Thunder Mobile, wygrywaj i zdobywaj dwa razy więcej nagród!

Zadania i nagrody

Zespół przygotował listę zadań w War Thunder Mobile. Za pomyślne ukończenie każdego z nich natychmiast otrzymasz nagrodę w obu grach:

Nagrody w War Thunder

Wszystkie zadania muszą zostać ukończone w War Thunder Mobile.

M4

M4 w unikalnym kamuflażu

Za trzykrotne zajęcie 1. miejsca w drużynie.

M4 Sherman to prawdziwy klasyk bitew pancernych średniej ery. Działo 75 mm, przyzwoite pociski AP i dobre przednie opancerzenie kadłuba i wieży.

Hatsuzuki

Hatsuzuki w unikalnym kamuflażu

Wygraj 3 bitwy

Niszczyciel Hatsuzuki (jap. “Nów”) jest jednym z najcięższych okrętów w swojej klasie. Jest wyjątkowo uzbrojony: osiem dział głównego kalibru 100 mm, wiele działek przeciwlotniczych kalibru 25 mm i słynne torpedy 610 mm.

Player icon

Ikona gracza

Ukończ 5 bitew.

Decal

Oznaczenie “War Thunder Mobile”

Ukończ 10 bitew

Nagrody w War Thunder Mobile

Wszystkie zadania muszą zostać ukończone w War Thunder Mobile.

M4

Pluton M4 Sherman

Za trzykrotne zajęcie 1. miejsca w drużynie.

Pluton M4 Sherman: M4 Sherman, M10 Wolverine, M24 Chaffe, M16 MGMC.

Hatsuzuki

Hatsuzuki

Wygraj 3 bitwy.

Player Icon

Ikona gracza

Ukończ 5 bitew.

Nickname

Dekoracja nicku

Ukończ 10 bitew.

Gracze War Thunder mogą zalogować się do War Thunder Mobile za pomocą swoich kont Gaijin. Gracze War Thunder Mobile będą musieli po prostu połączyć swoje istniejące Apple ID, Google Play ID lub Facebook ID z kontem Gaijin. Jeśli grasz już w War Thunder Mobile przy użyciu swojego konta Gaijin, wszystko jest gotowe!

Pluton M4A4 i USS Nicholas dla wszystkich graczy War Thunder Mobile

Wszyscy gracze, którzy zalogują się do War Thunder Mobile do 29 sierpnia, otrzymają niszczyciela USS Nicholas i francuski pluton czołgów z unikalnymi kamuflażami! Dowiedz się więcej o tych pojazdach tutaj.

Nie przegap tej wyjątkowej szansy na zdobycie niesamowitych maszyn i pamiątkowych dekoracji!

Właśnie ukończyłem ostatnie zadanie. Gra jest… ok? Na pewno do poprawy jest sterowanie. szczególnie ten suwak zoomu- czasami chciałem wyjść z celowania a zamiast tego zmieniało mi przybliżenie. Stosunkowo irytujące kiedy przeciwnik jest blisko. Nie jestem pewien jak ocenić balans. maszyny pierwszego tieru to 3.3 - 3.7 w normalnym WT i walka jest wyrównana, ale maszyny drugiego tieru to już chyba same 4.7 więc w zasadzie można grać na pełnym uptierze co mecz. Gra jest stounkowo bateriożerna, więc musiałem jej wyłączyć dźwięk. Jako że to tryb arcade to za bardzo nie utrudniało to rozgrywki.

To jak też dam opinie, zrobiłem wszystkie nagordy i trochę pograłem niestety wt na tel, daleko do blitza czy to w interfejsie, czy w precyzji celowania (mam oleda więc mam bardzo precyzyjny ekran w tel) , do tego chaos który panuje podczas walki jest okropny, już w samym wt na pc często jest chaos który jest czasem ciężko ogarnąć, a tu próbujesz kogoś zabić walcząc z sterowaniem i z tym suwakiem do przybliżania, i ktoś cię zabija bo tak długo to wszystko zajmuje, do tego czasem wystarczy lekko przesunąć kółko do skrętu i czołg robi maksymalny skręt w lewo itp i myk w ścianę, do tego mapy są mech, marudzę zapewne że to mapy z wt na pc, i są bardzo mocno przerobione i mi się nie podobają, do tego brak balansu, serio pograjcie shermanem z 2 ery, to jest dramat grać na Tigera 1, do tego czołg t34 są tu bardzo i to bardzo op, przez precyzje celowania, jak wiadomo na pc łatwo trafić w wierzę, a na tel ooo panie ciężko, a taki t34 myk i cię nie ma, bo tu go musisz trafić w małą część czołgu a on cie wszędzie rozwali, i ogólnie uważam że prezycja celowania, może odepchać ludzi od tej gry, bo nie oszukujmy się w wt często by zabić takiego super pershinga, wystarczy trafić w km w kadłubie, a na tel powodzenia, gaijn powinien zamienić MOIM zdaniem pancerze w wersji mobilnej by nie było trzeba celować w małe “okienka” i dziwne punkty, ale z plusów to model lotu jest super, najprawdopodobniej najlepszy z wszystkich gier na tel, grafika też git ale tylko na ultra, polecam też zmienić drzewko bo jest strasznie nie przejrzyste, napewno co o dziwno mi się podoba w celowaniu w wt na tel, to jest że jak powiększamy przybliżenie to wieża się wolniej obraca przez co można trochę precyzyjniej przycelować, moim zdaniem takie coś już dawno powinno być w wt na pc, tak samo jak ktoś grał w il2 tank crew, to wie że jak się przybliża celownik to czym bardziej tym większa precyzja i wieża wolniej się obraca, jakby w wt na pc dodać np przytrzymaj alt i wtedy się by włączało precyzyjne celowanie, bo niech ktoś pierwszy rzuci kamieniem, kto nie trafił kogoś na 1,5-2km bo celownik szarpał, i ciężko coś trafić.

Ta gra jest absolutnie niegrywalna. W tej formie, razem z forum do kosza wraz z ludźmi odpowiedzialnymi za tę patologię.

Kto wymyślił to sterowanie? Gdzie optymalizacja? 60 FPS ze spadkami do 3 i ponad sekundowe zacięcia na iPhone 13 Pro Max? WoT lepiej działa na dużo gorszym sprzęcie. I da się tam chociaż sterować.
Nie wiem jakim masochistą trzeba być, by w to chcieć grać tak totalnie normalnie, z własnej woli.

2 Likes

Masz rację, też mnie dziwią ludzie którzy w to grają, zrobienie tego shermena, to była katorga i ból nie polecam niby 3 bitwy, ale to aż 3 bitwy

A ja myślałem, że to starość, nie radzę sobie z bardziej złożonym sterowaniem i wstydziłem się napisać, że sterowanie w czołgach jest tragiczne. Lepiej jest na statkach, da się precyzyjnie strzelać po modułach. Bez wychodzenia z bitwy obserwowałem innych graczy i świetnie sobie radzą.
Przyznać muszę, że mój smartfon nie jest demonem szybkości i wielkości ekranu a do zabijania czasu na telefonie preferuję prostsze gry.

M4 Sherman jest jak każdy widzi. Poza kamuflażem nie różni się od drzewkowego. Dałem sobie spokój i nawet nie próbowałem zrobić zadania.
Co innego łódka. Jest to wariant Akizuki-class, który od drzewkowego różni się uzbrojeniem AA. Będzie w sam raz, gdy dojdę do japońskich łódek i gdy zdecyduję się na metodologię obsadzania slotów dla statków.
Szczerze mówiąc, chciałbym, żeby był w folderze z drzewkowym, jak również inne wynalazki z Twitcha (wolałbym skórkę od kolejnego klona) i szwadronowe, bo w części pojazdów premium jest coraz większy bałagan.