Racja. Możliwe, że działa to z niektórymi samolotoami, bo testowałem różne konfiguracje uzbrojenia na różnych samolotach, na jednych menu da się ukryć, na innych nie. A w niektórych samolotach to menu się nie wyświetla w niektórych konfiguracjach uzbrojenia.
Po aktualizacji nie działają działka 20mm w Ki 45 Tei XD
W oknie modyfikacji wymontowałem działka 37mm a i tak w bitwie te działka są i tylko z nich mogę strzelać XD
Co się dziwić, że jest tyle błędów, jak cała para poszła w nowe rakiety “Fox-3” i to głównie na nich skupia się aktualizacja. A już coraz więcej ludzi zaczyna narzekać na te “kiedy dodacie Fox-3” 🤣
Po aktualizacji nie działają działka 20mm w Ki 45 Tei XD
Mi działają, ale muszę się przełączyć na “Schrage music” lub ręcznie je wybrać.
Właśnie przy każdym odpaleniu gry wywala mi crash report mimo weryfikacji plików na steam. Na dodatek 3/4 drużyny wywaliło w bitwie bo tak. A aktualnie nawet nie mogę odpalić gry bo za każdym razem wyskakuje inny błąd
Spróbuj przez Launcher gry. Jak masz miejsce na dysku to skopiuj folder z grą że Stream w inne miejsce i zainstaluj tam launchera.
Launcher też nie działał przez chwile, ale chyba to naprawili
Jest nowy lanczer.
Inny niż oryginalny garaż też niekiedy potrafi kreszować grę…
Ale wiesz że działka 20 mm w Ki 45 Tei są jako schräge musik i musisz mieć klawisz przypisany do ich działania? I u mnie na testowym locie normalnie działają, tak samo mi działają w chińskim Ki 45 hei/tei.
Edit: Od początku Ki 45 tak miało działka 20 mm dlatego nie lubiłem tym latać bo latanie na myśliwce mając tylko 37 do dyspozycji jest bardzo ciężkie.
Hmm. Jak go badałem z rok temu to wydaje mi się że działały oba pod jednym przyciskiem… No ale kiedy to było XD
Dzięki wszystkim za wyjaśnienie.
To musiały samoloty ci się pomylić bo on tak miał od początku. Pamiętam pierwszą bitwę jak szukałem właśnie tych dwóch działek, no patrzę ze w karcie samolotu są a w nosie ich nie ma a one są w “dachu”. Dlatego nigdy tym nie lubiłem latać bo moim zdaniem 37 mm nie jest za bardzo celne jeśli chodzi o strzelanie do myśliwców.
I to jest dobra zmiana, czekałem na to od wielu lat !
Gadziny dodały coś naprawdę pożytecznego.
Tylko szkoda że po zmianie kolejności pozycji załogi w pasku numeracja pozostaje stara i kolejność wygląda 1 - 2 - 5 - 3:
Numeracja pozostaje bo każdy slot ma oddzielne wyszkolenie na pojazdy
Jak kolejność zapłonu xD 1-5-3-6-2-4
Już przeprosili za to ;)
Przez tą beznadziejną ikonę nie da się normalnie grać bombowcami na ab. Gratuluję pomysłu.
Co za ikonę, podeślij foto.
Przełącznik uzbrojenia (CapsLock) ten na dole okna w środku.
Zasłania celownik/miejsce upadku bomb. Takiego idiotycznego i psującego rozgrywkę dodatku już dawno nie było.
No i jest niewyłączalny, bo jest doskonały ;)