Předobjednávka: Al-Chálid-I

Předobjednávka - Al-Chálid-I

Obsahuje:
  • Tank Al-Chálid-I (VII. úroveň, Čína); *
  • Prémiový účet na 20 dní;
  • 2500 Zlatých orlic;
  • Předobjednávkový bonus: Titul "Věčný tank";
  • Předobjednávkový bonus: Emblém "Marchor"; *
  • Předobjednávkový bonus: Unikátní digitální kamufláž. *

69.99
Do obchodu

Berte prosím v potaz toto: * - k dispozici po příští velké aktualizaci.

Dnes se podíváme na AI-Chálid-I, další vývojový stupeň čínsko-pákistánského hlavního bojového tanku MBT-2000. Předobjednávky na tento tank byly právě zahájeny!

Al-Chálid-I: Prémiový MBT pro Čínu na VII. úrovni

Na první pohled:

  • Dobrá rovnováha mezi pancířem, pohyblivostí a palebnou silou.
  • Motor o výkonu 1200 koní.
  • Další ochrana věže prostřednictvím přídavných bloků ERA.
Historie stroje

Program modernizace AI-Chálid-I byl navržen tak, aby zlepšil bojovou účinnost pákistánských hlavních bojových tanků MBT-2000 (AI-Chálid). Mezi priority modernizace patřilo zlepšení systému řízení palby a palubní elektroniky a efektivnější umístění ERA na věži. AI-Chálid-I je v současné době ve výzbroji Pákistánu, který je největším provozovatelem tanků rodiny MBT-2000.

Představujeme AI-Chálid-I

Toto je AI-Chálid-I, další vývoj hlavního bojového tanku MBT-2000, který je hráčům čínských tanků již známý. Tento tank bude přidán ve velké aktualizaci Dance of Dragons, což znamená, že dnes zahajujeme předobjednávky tohoto vynikajícího tanku v rámci balíčku s jedinečnými bonusy. Podívejme se na to blíže!

Jedna z modernizací provedených na tanku AI-Chálid-I měla za cíl zlepšit jeho bojovou účinnost. Asi nejvýraznějším vnějším rozdílem je změna rozložení pancíře na bocích věže. Některé přídavné bloky FY-2 ERA byly odstraněny přímo z boku věže a namísto toho byly namontovány na lamelový pancíř věže. To nyní znamená, že boční pancíř věže má obecně lepší ochranu, zejména proti kumulativním střelám.

Stáhnout tapetu:

Na VII. úrovni bude Al-Chálid-I konkurenceschopnou volbou, která si bez problémů poradí s většinou nepřátel, a to navíc s prémiovými bonusy! AI-Chálid-I je hbitý a má dobrý výkon motoru, a proto si v rychlosti a manévrovacích schopnostech v ničem nezadá s ostatními vozidly své kategorie. Jedním z klíčových rozdílů, pokud jde o jeho mobilitu, je to, že u tanku AI-Chálid-I byl vyřešen věčný problém nízké rychlosti couvání, který byl typický pro sovětské tanky. To znamená, že v případě potřeby budete moci rychle ustoupit nebo rychleji couvat po zásahu přes hřeben.

Přejdeme-li k palebné síle, AI-Chálid-I je vybaven automatickým nabíječem na 22 nábojů, avšak mějte na paměti, že modul automatického nabíječe je velký a náchylný k zásahu, který může způsobit explozi celého tanku. Proto se pokud možno kryjte, abyste se vyhnuli nepřátelské střelbě do boku!

Protože AI-Chálid-I je prémiový tank, získáte okamžitý přístup ke všem jeho dostupné munici. Jedním z nich je špičkový náboj APFSDS s průbojností přes 570 mm na 100 m.

To je pro tuto chvíli vše! Al-Chálid-I se objeví ve War Thunderu ve velké aktualizaci Dance of Dragons a předobjednávkový balíček je venku. Nezapomeňte si ho koupit, abyste získali Zlaté orlice, dny prémiového účtu a jedinečné předobjednávkové bonusy!

Upozorňujeme, že vlastnosti tohoto stroje mohou být před jeho přidáním do hry změněny.