Tato diskuze je určena hlavně pro hráče arkád - Taky se vám poslední dobou zdá, že jsou bitvy jasně rozhodnuté už na samotném začátku? Dle dobře viditelných znaků - tj. v případě prohry na mé straně: zabržděný, s eso osádkou špatně ovladatelný, jinak mrštný stroj, roztřesený zaměřovač, nemožnost vyřadit nepřítele ani na 8mý pokus z boční strany v bezprostřední blízkosti ( U tohohle se zastavuji poměrně často, střílím z různých úhlů, z různých stran, do vany a jakoby se ta hra prostě buggla a konec. Potom , jakožto třešnička, mě dostane když přijede jiný borec z týmu v tom samém stroji jako já, ani nemíří, plivne po něm šiškou a nepřítel vyřazen. V opačném případě si stírám pot z čela, když teda po vyčerpání půlky zásobníku, ne-li tříčtvrtiny, nepřítel prostě -dle mě rozstřílen na maděru- vyhoří po vyčerpání všech hasičáků, ale ještě před tím mě v posledních setinách stačí sprovodit ze světa, ačkoli má údajně nejméně 10x rozbitou hlaveň a uzávěr…). Naopak když má náš tým vyhrát, všechno jde jak po másle, vystřelím tam kde vždy, a bez problému vyřadím nepřítele většinou na jednu ránu. Jsem opravdu takový mimoň, nebo se to neděje jen mi? Svěřte se, předem díky… :D…