Oczywiście że są apds nadal ale jakoś nie przeszkadza to bardzo jak kiedyś, co do upo graczy zgadzam się w 100% zgrałem sobie dziś ZSRR t10a i oczywiście full downtier i pyk jeden Tiger 2 się wytacza a to 105 więc gracz z większym stażem widzi mnie celuje strzela nic nie robi ginie, zaraz drugi już 88mm, patrzy na mnie pyk nic nie zrobił zginął i tak cały czas, ja osobiście grają 105mm nie mam problemu z is-3/t10, od przodu, łatwe czołgi do zniszczenia jak ktoś umie grać i wie gdzie strzelać tym bardziej 105 gdzie penetracja pod kontem 60 stopni jest o wiele większą niż w 88, co do map zgadzam się co prawda nie lubię dużych map bo w tej grze są fatalnie zrobione jedziesz 5min, by i tak się strzelać na 500 metrów, albo giniesz w sekundę z pupy, moim zdaniem ta nowa mapa dżungla to jest kur*** żart nie wiem kto to tak zepsuł z mapy która była spoko jest nie grywalnym ściekiem, same bobsleje, jak widzę tę mapę to od razu hangar by nie marnować czasu i inna nacja i się modlić że znowu ta mapa się nie wylosuje.
Co do obrażania itp ludzi to gaijn zaczął się w KGB zamienić bany za byle gów***, i nawet za posty pokazujące że ruskie czołgi są złe zrobione i mają za dużego buffa, smutne jest to że Rosja od razu dostaje idealnie odwzorowany sprzęt jak na Realu z nie realnym pancerzem, a takie f2g1 miało złą taśmę złe obroty silnika, to gaijn taśmę po blaganiach naprawił ale silnika już na taki bardziej realny nie zmienił, kolejna sprawna to w Niemczech taki g14-k4 miały już bomby 500kg ponieważ miały zastosowane większe koło w ogonie, tak samo f4 miała 500kg tylko musiała na odrzucany stoiaku startować, w wt tego nie ma, kolejna sprawa wersja A i G pantery miała 14km wstecznego, bo Niemcy wprowadzili 2 bieg wsteczny i usprawnili skrzynię w wt tego nie ma itp itp, przykładów jest ogrom, a Rosję tylko bustuja, a napisz coś na forum ban, przynajmniej na polskim tak nie ma i mam nadzieję że tak zostanie, najgorsze jest to że forum eng moderuja cing cing, który sobie to do tłumacza wkłada i nawet nie wie o co chodzi i ban xdddd.
Ps:jak ludzie wysyłają dowody że t80bvm jest niszczone w przód gdzie w wt jest nie przenijalne, i najprawdopodobniej zniszczył go UA t64, to gaijn ukrywa post i problemu nie ma, ja dostałem bana na kilka dni jak wysłałem ss z cing pongiem co mnie wyzywał dosyć potężne wyzwiska były xd, to za to dostałem bana na 7dni, że niby jestem rasistom i że pokazuje takie rzeczy pomimo że ja nic do niego nie napisałem, a chciałem poruszyć temat graczy cing ping i to że mają B. O. T. Tt. Y sorry nie chce bana algrotym wychwytuje to słowo na B i Y, i że używają wspomagaczy i są toksyczni to pyk wątek w pupkę i banik ale nie tylko dla mnie, ogólnie dziwi mnie że w regulaminie wt w punkcie 1 nie jest napisane, pisanie o problemach ban, bo jak się o nich nie mówi to ich nie ma.
Hahahahahahahaha już dostałem ukrycie postu xdd
No spoko, ale 6.7 dalej leci na 7.3/7.7 gdzie te Tigery etc to po prostu szmelc xD
Ja mam wrażenie, że 6.7 teraz ma perma downtier. W sumie najbardziej zły jestem na włoskiego OF40 MTCMA/ Miałem przyjemny czołg na 8.7 do zarabiania, a teraz go dali na 9.0 i muszę się z jakimiś TURMS’ami użerać i innymi ruskimi badziewiami, oczywiście 8/10 gier downtier.
Brzmi jak ostre skill issue. 6.7 niemieckie to teraz idealny B.R.
Edit: Ładne flagi XD
No ta, szczególnie jak spotyka 7.7 :x
Fakt, nie jestem snajperem. Nie jestem też fanem “weak spotów” - które najczęściej są wyimaginowane, nierealne. Może to i skill issue, nie mniej jednak - w moim odczuciu to dalej jest ta sama gra która jedyne co ma wspólnego z realizmem, to skórki na czółg xD
Patrząc na to, że aktualne Tygrys 2 H na 7.7 spotyka to co kiedyś spotykał praktycznie w każdej bitwie, nie widzę problemu.
Nie no tak, oczywiście. To musiały być epickie starcia z BMP, T-54, M47, IS-4 i tym podobnymi :)
Gdybyś grał tak długo jak ja, to byś wiedział że Tygrys II spotykał na codzień IS-4M czy T-54. Aktualne zmiany B.R. mocno poprawiły sytuację 6.7 i teraz dopiero na 7.7 spotykane są pojazdy, z którymi mogą być jakiekolwiek problemy. Chciałbym tylko przypomnieć, że tych pojazdów jest ile w bitwie, 3-4? Twoja drużyna również posiada też wtedy pojazdy 7.7 i może sobie poradzić. Chciałbym również przypomnieć, że nie musisz grać Tygrysem II H cały czas, tylko możesz również korzystać z innych maszyn widząc, że w danej bitwie Twój pojazd może mieć problem. Przykładowo, pociski HEAT-FS z niemieckiego M41 czy Jpz 4-5, poradzą sobie z pancerzem każdego przeciwnika na 7.7 bez większego problemu.
Używanie mózgu to podstawa
ile razy cię wyzywali na czacie za nick? xd
Ciągle, za nick, za to że jestem lepszy, czy za to że im mówię by przestali płakać i zaczęli grać ;)
Nie ma to jak skromność. ;-))
A no tak, powinienem napisać:
Jeśli w bitwie dziwnym trafem (czysty przypadek) udaje mi się być wyżej w tabeli (na pewno nie znacznie), to sojusznicy/przeciwnicy mogą mieć z tym problem i (słusznie) szukają wyni w wszystkim (tylko nie w sobie).
() - znajdują się oczywiste całkowicie prawdziwe stwierdzenia.
Teraz pasuje? Coś nie zabolało?
jedynie poprawność polityczna i brak ikonki uśmiechniętej mordy co by komus pod postem kliknąć jak na starym forum
A ja mam odwrotne wrażenie cały czas pełny uptier
Dzieje się tak najpewniej dlatego, że człowiek pamięta bardziej te gorsze losowania. Nad tymi topowymi przechodzimy do porządku dziennego, uznając je za coś normalnego.
Inna sprawa, że losowanie +1 nie znaczy że w drużynie przeciwnika są same rodzynki +1. Problemem wtedy jest raczej temat ilości tych topowych maszyn w obu drużynach. Powinno być po równo, ale raczej nie zawsze tak jest. Z drugiej strony jak gracze mają do wyboru sety różnych maszyn (gdzie gracz nie musi przecież wyciągać topowego pojazdu), a część z nich jest jeszcze zakamuflowanymi lotnikami (np. rezerwa + top samolocik), to te topy nie zawsze są tymi topami jakimi byśmy chcieli.