Planowane prace techniczne - 16.12.2025

Cześć wszystkim! 16 grudnia, od 9:00, serwery gry mogą być niedostępne z powodu premiery aktualizacji „Line of Contact”!

W oczekiwaniu na pobranie gry zachęcamy do przeczytania naszych devblogów, aby dowiedzieć się, co pojawi się w aktualizacji. Omówienie aktualizacji i pełny rejestr zmian zostaną opublikowane, gdy aktualizacja zostanie wydana i będzie gotowa do gry.

Przepraszamy za wszelkie niedogodności.

2 Likes

Niedawno rozwiązałem problem z “Freeze Defecated” i crashem WT zanim jeszcze wszedłem do gry. Problem występował mniej więcej od dwóch ostatnich aktualizacji WT.
Nie miało związku z bujdami dot. aktualizacji sterownika grafiki do nowszej wersji, ponieważ nie przeniosę się w przyszłość, żeby pobrać sterowniki nowsze, niż aktualnie dostępne.
Problem dotyczył shit-quality, ale nie jestem pewien czego, sterowników czy WT. Niektóre obserwacje w czasie i po reinstalacji sterowników mogą wskazywać, że może w obu miejscach.

Czy w związku z kolejną aktualizacją mam spodziewać się czegoś zaskakującego? Czy gra się uruchomi? Może komputer mi wybuchnie?

3 Likes

wszystko mozliwe
jak podkrecales i lubisz sie bawic driverami to na wszelki wypadek przywroc ustawienia fabryczne ;)
2 kompy zjaralem grajac w wt XD jeden krecony a lapek w fale upalow pare lat wstecz

1 Like

Ja czekam na powrót klasycznego wyrzucania z bitwy po paru minutach. Za pierwszym razem pomogła aktualizacja sterowników, za drugim clean boot, ciekawe co support wymyśli za trzecim podejściem.

a to tez mialem, jedynie updejt od slimoka pomogl