Cześć wszystkim! 11 listopada, od 9:00, serwery gry mogą być niedostępne z powodu premiery aktualizacji „Spearhead”!
W oczekiwaniu na pobranie gry zachęcamy do przeczytania naszych devblogów, aby dowiedzieć się, co pojawi się w aktualizacji. Omówienie aktualizacji i pełny rejestr zmian zostaną opublikowane, gdy aktualizacja zostanie wydana i będzie gotowa do gry.
Przepraszamy za wszelkie niedogodności.
2 Likes
No to dziś kumulacja moich oczekiwań. Fokker i Komar do przetestowania :)
Do naleśnika jakieś 16k pkt zostało i tylko na info o 11 listopadzie czekam ;)
a do bitwy mozesz wejsc? u mie nie dziala
Jeszcze nie odpalałem gry. Bez kawy nie latam :D
Zresztą nie dawno co wstałem - jak się codziennie o 6 wstaje do roboty to w wolne odsypiam ;)
Puść info o świętowaniu Dnia Niepodległości :)
Jak odpalą serwery niech już będzie komplet :))
Kolejne Mosquito z zepsutym modelem lotu? W trybie symulacyjnym samolot podczas startu ściąga na jedną stronę tak mocno, że nie da się tego skontrować.
I oczywiście grę dalej zamraża po kilku alt+tabach.
w prawo, kontruję w lewo sterem kierunku na maksa ale nic to nie daje
czekej… nowy dywizjonowy brtyjski moskit tak?
mi sciaga w lewo, rudder trim na 10% pomaga utrzymac toto miare jednym kierunku, start na kapach i raczej szybko bo rzuca tym ustrojstwem
lepiej mi sie nalesnikiem lata niz tym
30% zniżki na Łanowskiego
Buahaha a jednak marzenia się spełniają ;D już w hangarze czeka ;)
mocniej przepustnice otworz, rozkulaj na 60% chwia jazdy i wep zanim zacznie bujac
jak miałem na 100% lub na WEP to było jeszcze gorzej już na początku, poza tym samolot ma dwa silniki, a zachowuje się jakby ciągnął tylko jeden.
ja tym startuje od 60% na klapach, chwile sie tocze wep i w gora, a 10 % rudder trim, buja znacznei mneij niz u ciebie na filmie, lekkei skrety joya wystarcza do korekty (mecze testowki bo bitew nie widzi a 2 k do placka mi zostalo:/)
No widzisz, trzeba kombinować, a weź sobie inne Mosquito, tylko nie TR 33, bo też jest z nim to samo.
W innych modelach nic nie trzeba kombinować. Odpalasz silnik, przepustnica na 100% i po chwili lecisz.
A tu jakieś cyrki. Zobacz sobie ten drugi filmik, z porównania dwóch modeli. Z tym norweskim nie ma takiego problemu. Z pozostałymi brytyjskimi też nie ma problemu, poza wspomnianym TR 33.
Teraz gra powinna działać jak należy :)
smialbym sie jakby ten wygodniejszy model lotu byl zbugowany… tam cos wspominaja ze moskita sciagalo przy starcie… bo mu sie smgla w jedna strone krecily czy cos w ten desen