Planowana dekompresja Klasyfikacji Bitewnej w bitwach morskich (wersja finalna)

xbox_1920x1080_battleship_iron_duke_940px

W oparciu o pozostawione opinie, zaktualizowaliśmy arkusz kalkulacyjny z planowanymi zmianami w Klasyfikacji bitewnej. Możesz je obejrzeć poniżej:

1 Like

Zachęcam do pozostawiania opinii pod przyszłymi planowanymi zmianami, przekazuję wszystkie prawidłowo skonstruowane opinie dalej

1 Like

Messerschmitt Me 163 B-0 w trybie zręcznościowym (AB) z 9.3 na 8.3, bo to “literówka”, czyli pomylony klawisz.

Nie jest to do końca związane z tematem bitew morskich, ale pytałem o ten samolot i nie jest to błąd.

1 Like

Ciekaw jestem uzasadnienia. Myślę, że nie tylko ja…

oświeciłby mnie ktoś co tu się wydarzyło (jak rozumiem to już klepnięte, więc tryb dokonany) ?
Flotą gram od święta (np. zadania battlepasowe, ale w sumie nawet to coraz rzadziej), teoretycznie mógłbym wziąć uss moffet za warbondy (może dobiję do 80lvl), ale coś mi się wydaje że prawdopodobieństwo tego spadło z poziomu niskiego do zerowego (tj. jak już to wezmę kawulca).

Jak rozumiem dekompresja ma ulżyć jednostkom które w przypadku uptierowania kompletnie sobie nie radzą.
Zostańmy przy tym moffecie. Wskakuje on na BR 5.3.
Tak patrzę na tą listę i widzę że pancerniki z 6.0 & 6.3 (duża część) nie zmieniły klasyfikacji. Czyli rozumiem że dla moffeta będzie mniej fajnie (sorry za kompletnie lamerskie pytanie, ale z łódek najwyżej to mam murmańsk na 5.0 z battlepassa, który mocno się (chyba) różni od tego moffeta). Z góry dzięki za “dokształt”.