Ahoj Mám dotáz jde při tankových bitvách nasadit letadlo ? vim že Helikoptery jdou tak by mě zajimalo jestli se daji použit i stihačky v Denních odměnach ? myslim při tankách
lietadla sa dobre hraju po nejaku BR 8, potom uz zacinaju brutalne AA stroje ktore ta strielaju z dialky ze sa este aniu nepriblizis.aku ides hrat? ja mam lietadlo br11 ale hram s nim len simulator alebo real letecke nie kombinovane.moj nazor.
já letadla moc nehrájí tedka . ale zajímálo mě když si zapnu denní tankové bítvý jestli tam budu mit povolene letadlo nebo pouze helikoptery . pač mám tank T 80 UK br 11.0 a u toho Heli na BR 9.0 - 9.3. tak se ptam jestli bude možne použit pak u toho i stihačku na BR 11 a nasazovát ji do bítvý misto tanku
br mas o 1 vyssie aj ked podla mna to stale neplati … aby si mohol nasadit lietadlo musis mat nahrate nejake body, nevies lietadlo nasadit hned ako vrtulnik. menej bodov potrebujes ak hras so slabou vzybrojou, ak chces vyssiu vyzbroj musis mat viac bodov.lietadlo mam teraz br 11, mam slusnu vyzbroj na nej ale malokedy nazbieram tolko bodov ked abrams ma take strelivo ktore na prvy krat neda ani lahky tank.ak mas br11 rataj ze budes hrat proti AA br12 takze asi aj pancir, flarakrad, vela stastia ti prajem.ja lietadla radsej simulator alebo real letecke.