Oglądaj transmisje Active Matter w ten weekend i zdobywaj nagrody!

Zbliża się weekend, co oznacza, że nadszedł czas na Twitch Drops, które można zdobyć oglądając transmisje Active Matter!

Od 27 września (17:30) do 29 września (18:00) widzowie otrzymają nagrody zarówno w Active Matter, jak i War Thunder!

W Active Matter:

Przedmioty:

• Zmodyfikowany ASh-12 — 4 sztuki
  • Large safe container — 5 sztuk
  • Beacon — 7 sztuk
  • Isolated raid pass — 15 sztuk
  • Nieśmiertelnik “Neutral Observer” — 1 sztuka

Zmodyfikowany ASz-12

Beacon

Isolated raid pass

Large safe container

Nieśmiertelnik “Neutral Observer”

Zaloguj się na swoje konto Twitchpołącz swoje konto Gaijin → kliknij „Zezwól”, aby otrzymywać Twitch Drops!

W War Thunder:

Strv m/39 TD (Szwecja)

P-40E-1 TD (USA)

*Jeśli posiadasz już tę maszynę to będziesz mógł wymienić kupon na 100 Obligacji.

Często zadawane pytania

Czy mogę otrzymać coś zarówno w Active Matter, jak i War Thunder?

Tak! Im dłużej oglądasz transmisje Active Matter, tym więcej nagród otrzymasz. Możesz śledzić swoje postępy w swoim profilu Twitch.

Co muszę zrobić, aby móc otrzymać nagrody?

Powinieneś połączyć swoje konta Gaijin i Twitch:

• Zarejestruj się lub zaloguj na swoje konto Twitch.
  • Zaloguj się na swoje konto Gaijin, którego używasz do grania (lub planujesz używać do grania) w Active Matter i War Thunder na tej stronie, a następnie naciśnij przycisk „Połącz”.
  • Naciśnij przycisk „Zezwól”!

Co stanie się z nagrodami, jeśli nie kupiłem jeszcze Active Matter?

Nagrody te są powiązane z Twoim kontem — po zakupie dowolnej edycji gry Active Matter i uruchomieniu jej pojawią się one w Twoim magazynie.

Gdzie mogę znaleźć swoje nagrody w Active Matter?

Zostaną one automatycznie umieszczone w Twoim magazynie.

Które transmisje muszę oglądać, aby otrzymać nagrody?

Wszelkie transmisje Active Matter. Jeśli u góry czatu pojawi się wyskakujące okienko z napisem „Oglądaj, aby zdobywać Drops!”, zaczniesz otrzymywać nagrody za oglądanie!

Skąd będę wiedzieć, że otrzymałem nagrodę?

Otrzymasz powiadomienie na stronie transmisji Twitch. Później znajdziesz ten przedmiot w grze.

UWAGA: Musisz kliknąć przycisk „Odbierz” w swoim ekwipunku Twitch przed zakończeniem kampanii Twitch Drops 22 września (18:00).

Na jakich platformach dostępne są nagrody?

Nagrody Active Matter można odebrać wyłącznie na PC (gra jest obecnie dostępna wyłącznie na tę platformę).

Nagrody War Thunder można odebrać na PC, konsolach PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One i Xbox Series X|S.

Gracze korzystający z konsol muszą połączyć swoje konto PlayStation Network/Xbox Live z kontem Gaijin.

Jestem streamerem i chcę transmitować Active Matter. Jak włączyć funkcję Twitch Drops na moim kanale?

• Połącz swoje konto Twitch z kontem Gaijin.
  • Włącz opcję „Drops” w ustawieniach Twitch.
  • Uruchom Active Matter, rozpocznij transmisję na Twitchu i upewnij się, że kategoria transmisji jest ustawiona na Active Matter w menedżerze streamów.
2 Likes

Coś tu nie gra.

Jak by ktoś się pytał to na P-40 trzeba 4 godziny oglądania a na szweda aż 7.

2 Likes