Ahoj , instaloval jsem hru 2013 a při instalaci se dala přidat obtížnost, ja jsem dal 30%. Psali že se to dá kdykoli změnit ale už jsem to v nastavení nikde nenašel.Víte o tom něco?
obtížnost čeho přesně?
Obtižnost hry.
Když mně někdo trefí okamžitě vybouchnu a je jedno kde, do pásu do motoru. Nebo mi to vyřadí celou osádku, dokud se tank neopraví. Když trefím ja někoho, střela se odrazí prostě nikomu nic. zničim soupeřův tank třeba na 4 rány.Mi to připadá že ta přidána obtižnost tam pořád je.
kdy naposledy jsi viděl, aby uživatel měl možnost nastavit obtížnost hry v pvp hře proti ostatním hráčům?
vždyť by to ani nedáválo smysl moct si nastavit, abych dával nepřátelům větší dmg a dostával od nich menší dmg. co když proti sobě postavíš dva hráče co si oba nastavili “menší obtížnost” aby dostávali méně a dávali více dmg? vynuluje se to? lol.
pokud teda nemluvíš o SBMM, aka skill based matchmaking, který ale hráč nenastavuje, to je součást algoritmu vytváření hry, a navíc jej WT dle všeho ani nemá.
To ale není tolik ani o nastavení obtížnosti jako o tvojí dovednosti.
No to namáte až tak moc pravdu,v tom je zahrnuto nebo teda ze začátku bylo - rychlost oprav, procento ůspěchu při zásahu, ovladaní vozidla, viditelnost,pokud jste hru instalovali kolem roku 2013 tak jste to tam museli vidět,protože to bylo nastevení při instalaci hry a nebo hned potom.Už si to přesně nepamatuji.Právě proto se ptám jestli si to někdo nepamatuje.
pokud teda nemáš na mysli nějaké nastavení botů nebo vlastních bitev a bavíme se čistě o AB/RB/SIM, tak
no tak pokud tomu tak dříve bylo, nevím, já začal hrát 2017. ale rychlost oprav, co pamatuji, je dána výcvikem posádky; jak ta na bojišti tak ta v garáži.
přesnost hráče je čistě na jeho dovednostech, méně pak hraje roli rozptyl děla.
stejně jako rychlostoprav, závisí na posádce
závisí/závisela na úrovni posádky, v závislosti na modu
tak jako tak nemá asi cenu moc řešit, jak to bylo před 12 roky, když v současnosti warthunder tak nefunguje.