Nerovnováha tankov a helikoptér

Ahojte všetci,

chcem sa podeliť o svoju frustráciu a vypočuť si názory ostatných hráčov. Už dlhšiu dobu si všímam, že tanky v hre majú príliš veľkú výhodu nad helikoptérami. Zdá sa, že bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažím manévrovať a vyhýbať sa, tanky ma permanentne zostreľujú. Toto podľa mňa nie je vyvážené a zábavu to veľmi kazí.

Niekoľkokrát som sa pokúsil zmeniť svoju stratégiu, ale výsledok je vždy rovnaký - tanky majú príliš presné strely a helikoptéry sú voči nim bezbranné. Myslím si, že je potrebné urobiť nejaké úpravy v hre, aby bol boj medzi tankami a helikoptérami férovejší a zábavnejší pre všetkých. Napríklad urobiť helikoptéri imunne voči sabotom(viem že to nieje realistické, ale kde v skutočnosti leopardy strielaju po helikoptérach na 3km)

Rád by som vedel, či má niekto z vás podobné skúsenosti a čo si o tom myslíte. Máte nejaké tipy, ako sa s touto situáciou vysporiadať, alebo by ste tiež uvítali zmenu v balance hry?

Ďakujem za vaše názory a dúfam, že vývojári túto tému zvážia a prinesú potrebné úpravy.

A další vtipy které si můžete říkat před spaním.

Chápu, kdyby někdo argumentoval o vrtulnících typu Mi-4, které jsou objektivně špatné, ale mimo to má snad každý vrtulník výhodu nad tankem.

1 Like

Přesně pohybující se vrtulník je problém trefit šipkou a ani časovaná explozivní střela co má Abrams není všelék. Asi smůla na cheatery až podezřele často dostávám dělo za pohybu nebo skz les.

ja mam v tejto vytretej hre problem ze vidim s mojim AA vrtulnik, je tak daleko ze ho neviem zamerat ale on ma proste z tej dialky znici.maju tu nechutne nastavene BR ale tvaria sa ze vsetko ok.

Pokud bereš SPAAG jako tank tak se nedivím ale tank nikdy nemá navrch nad vrtulníkem.