Ahojte všetci,
chcem sa podeliť o svoju frustráciu a vypočuť si názory ostatných hráčov. Už dlhšiu dobu si všímam, že tanky v hre majú príliš veľkú výhodu nad helikoptérami. Zdá sa, že bez ohľadu na to, ako veľmi sa snažím manévrovať a vyhýbať sa, tanky ma permanentne zostreľujú. Toto podľa mňa nie je vyvážené a zábavu to veľmi kazí.
Niekoľkokrát som sa pokúsil zmeniť svoju stratégiu, ale výsledok je vždy rovnaký - tanky majú príliš presné strely a helikoptéry sú voči nim bezbranné. Myslím si, že je potrebné urobiť nejaké úpravy v hre, aby bol boj medzi tankami a helikoptérami férovejší a zábavnejší pre všetkých. Napríklad urobiť helikoptéri imunne voči sabotom(viem že to nieje realistické, ale kde v skutočnosti leopardy strielaju po helikoptérach na 3km)
Rád by som vedel, či má niekto z vás podobné skúsenosti a čo si o tom myslíte. Máte nejaké tipy, ako sa s touto situáciou vysporiadať, alebo by ste tiež uvítali zmenu v balance hry?
Ďakujem za vaše názory a dúfam, že vývojári túto tému zvážia a prinesú potrebné úpravy.