Nerede?

O kadar yeni araçlar,füzeler,aktif-pasif koruma sistemleri vs. çıktı ama hala daha türk teknoloji ağacından ses seda yok birkaç arkadaşımız kendi teknoloji ağacını yaptı sıralamalarını yaptı ama wt den hala bir adım yok adamlar yakında kendileri yapmaya başlıcak şakası bir yana tekrar sormak istiyorum bu kadar insan bu ağacı isterken neden hala daha Gaijin hiçbir adım atmıyor ?

4 Likes

Benim kendi fikrimce Türkiye bir yandal gelme olasılığı daha yüksek. Şahsen ağaç olarak gelmesini isterim fakat sanmıyorum. İtalya’ya beklerdik eskiden Macar dalı geldi. Şimdi İsrail’e bekliyoruz. Oyunun bizim göremediğimiz dosyalarında Bayraktar TB2nin modelleri var. Denizaltı ağacı bile gelmiş ama oyunun ilerleyen süreçlerinde bize erişimi sağlanacağını düşünüyorum.

1 Like

Türk ağacı major olarak eklenecek bir ülke değildir ancak bazı araçlar ülkelere premium veya yan araç olarak eklenir

2 Likes

Ana Dal olarak ekleneceğini beklemek saflıktan başka bir şey değil

Dua edin adam gibi bir ülkenin yan dalı olarak gelsin.

İtalya’ya gelirse Türk dalı iğrenç olur, oyundaki en tırt ülke İtalya

Amerika veya İsrail’e gelirse çok güzel olur

1 Like

@Malekitth adlı kullanıcıya katılıyorum. Çok ufak bir ihtimal olarak çıkabilir ama bence de bir yandal olarak İsrail’e geleceğini düşünüyorum. İsrail ağacında ki çeşitlilik çok düşük maalesef. Merkava ve Modernize M60lar dışında ülkede hiç bir şey yok. Türk yandalı çeşitlilik katıp , İsrail ağacının kasılması için teşvik sağlayacaktır.

2 Likes

Konuşmanızdan anladığım kadarıyla Gaijinde Devsiniz heralde. Hayırlı forumlar.

İsrail ağacı Türk ağacından daha unique değil, kaldıki Türkiyenin israil e subtree olması için yeterli bir bağ yok. Ortada bir İsrail ağacı varken subtree olmayı istemek de çok hoş değil. Elinizi yüksek tutun,siz isteyin, olmazsa istedik olmadı dersiniz.

Şu adamların emeğine bari saygı göstermek lazım.

2 Likes

Dostlar selamlar, @Buzx hocamın dediklerine harfiyen katılıyorum. Keşke yerden yere vurmadan önce göz atıp destek olmayı deneseydiniz. Hafif araçtan, hava savunmaya hepsinin dahil olduğu, şu anki İsrail ağacından daha büyük bir projemiz zaten var, uzun süredir de geliştiriyoruz.

Bir çoğunuzun görmediği az bilinen protipinden, Altay protitplerine her türden araç var, aynı şekilde Helikopter Ağacımız da forumda. Yeni gelen Tier VIII’e uygun olacak şekilde de güncelleniyoruz.

İlgilenen arkadaşlar için yayımlanmış en son halini buraya bırakıyorum

2 Likes

Eline emeğine sağlık dostum. Çok güzel ve özenle hazırlanmış bir ağaç var burada. Senelerce çoğu oyuncu ve içerik üreticileri bu konu hakkında tonla içerik hazırladı veya konu açtılar. Yeni forumda yeterince destek maalesef ki gelmiyor… Türkiye bir ağaç olarak gelecek niteliğe sahip bir ülke ve keşke gelse de ön-sipariş verip tüm ağacı kasabilsek…

Hazır buradan ufakta olsa bir kitleye ulaşmışken, Rank VIII’in entegre edildiği yeni versiyonunu da sizlerle paylaşayım. Ayrıntıları içi asıl konuya göz atabilir ve destek olabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum hocam, projede sadece ben çalışmıyorum discord sunucumuzda ufak da olsa bir ekip olarak çalışıyoruz. Göz atmak, foruma atmadan önce üzerinde tartıştığımız hallerini görmek isterseniz bekleriz, ana konuda linki olması lazım.

Farklı içerik üreticileriyle iletişime geçmeye çalışmış ekip arkadaşlarımız, lakin kimseden olumlu bir geri dönüş olmadı, elimden geldiğince yabancı topluluklar da çalışıp tanıtmaya uğraşıyoruz.

5 Likes