Ahoj všichni, chtěl by Gaijin trochu investovat do herních serverů? EU mě vykopává, Eastern SNS Server je přetížený a nehratelný a lze hrát pouze v Severní Americe. Doby, kdy bylo ve hře minimálně 54 tisíc hráčů, jsou dávno pryč. Přeci jen na mikrotransakcích za ta léta vydělali hodně peněz (vidím hodně prémiových strojů). Mohly by být přidány další servery pro evropské hráče? Děkuji za odpovědi
mě se tohle nestalo že bych se nemohl někam přihlasit . sice občas to vykopne hráče ze hry a na to si taky plno hráču stežuje . ale ono zaleži jak to máš nastavene ? podivej se do nastaveni hry .
a puchybuji že rusaci z GJ vytvoři nějaké eu servery
Mám to úplně stejně jako ty nastavené. Ne, že se nelze přihlásit, ale právě jak zmiňuješ, EU server mě vykopává ze hry a ještě mi uboze blokne posádku na 4minuty. Jediný server který funguje jen na úkor odezvy( cca.120ms) je US server a SNS je při počtu více než 180tis. hráčů online nehratelný. Nedávno jsem někde četl, že GJ zprovoznil servery v Jižní americe. Do našich EU instalátorů je asi implantovat nejde viď? Každopádně díky za dpověď.
upřimě tohle ani nevim že něco zprovoznili .
no ještě mě napadlo jestli nemáš výsoký PING pač já jedu na ± na 30ms až 60ms ale když se připojim někam na server kde je odezva až 250ms tak mam lagy jako krava a je to nehratelni
Hele ping na US server mám kolem 120 ms, jinde, na SNS a EU mám těch 30 také. Internetem to není, všude se objevuju pomalu jako první.