nelibÍ se mi to že vý nemuže te poslat dělostřelectvo protivnikový na zakladnu ale ON VÁM HO TAM POSLAT MUŽE co je tohle za CHOVINU !!!
no upřimně tahle hrá má za posledni dobu tolik chyb že to neni hezký a už se ani nedivim že plno lidi nato nadava i na FB
Ahojte,
poslednú dobu sa mi nepáči, že v tankových bitkách je až priveľa letectva - často sa mi stáva, že dva stroje mi zničia “neuveriteľne presní” stíhači a bombardéri a to aj raketami - a mám tanky s BR okolo 3 - to je trošku mimo - znižuje to hrateľnosť. Keď niekto chce lietať, nech si lieta. Keď niekto chce tanky, mali by byť dominantné tanky.
Aktuálně probíhá event na tank. Takže si tam chodí každej místo obvyklého grindění farmit body.
Na nižším BR to nasbírají rychleji, protože tam většina lidí neodchází po prvním chcípnutí pryč z bitvy a hráči se respawnují klidně i 4x - 5x, takže je po kom střílet.
ja ziskam 360 bodov na svazovy stroj a nikdy nedohram nic do konca.hram tank a lietadlo a to je vsetko.
dens moj iris dosiahol snad uplne dno, neviem z akeho dovodu stala sa z nemo uplna sracka … dokazes s nim zostrelit jedine dron napriek tomu ze to bolo super stroj. jasne vacsina hier hras proti rusom a cinanom, a dosiel som na to ze momentalne ked sa objavi vrtulnik na oblohbe idem z hry prec predcasne. iris nedokaze zostrelit ani mi28nm a ani z10a … resp ak aj vystrelis rovno 6 rakiet tak vsetky vrtulnik obidu.o su30sm uz ani nehovorim.takze po 3 hrach na br 12 idem spat na 9.7.
Jsem jediný, komu vadí squady/čety a myslí si, že by měly mít vlastní bitvy proti jiným četám a ne proti sólo hráčům?
Spousta her to tak má - zvlášť bitvy pro jednotlivce a zvlášť pro squady (třeba PUBG).
Ono totiž není nic “lepšího”, když vás jakožto sólo hráče focusují 3-4 “hrdinové” s voicechatem, co jsou triggernutí z toho, že jste si dovolili jednoho z nich sejmout. Prostě taková “nepřizpůsobivá férovka” jak z Chánova.
Spousta her dovoluje matchmaking pro pre-made squady v casual módech.
Jasně ale tak, v čem by byl rozdíl, kdyby se hypoteticky takhle koordinovali čtyři random cizí hráči přes game chat?
To jako vážně chceš tohle srovnávat?? xD Tak ti přeji, až budeš hrát sólo, spoustu her, ať už leteckých či tankových, proti squadům, třeba ti ten rozdíl o tom, jak mezi sebou “spoluracují” v drtivé většině sólo hráči a jak - samozřejmě ty cíleně založené, nejlíp s Discordem, ne ty automatické, kde ti Gaijin v bitvě někoho přidělí - squady, které tak mají nad sólo hráči ve stejném matchmakingu s nimi extrémní výhodu, pak dojde.
Já vážně uvažuji o tom, že tyhle bitvy nejspíš prostě začnu leavovat a pustím si další bitvu s jiným lineupem, když to Gaijin neřeší, ale naopak podporuje. Kdybych stál o tohle, začnu hrát svazové bitvy.
Odpověď je, že by žádný praktický rozdíl nebyl, krom efektivity, se kterou ti hráči koordinují (gamechat vs discord).
Staty máš dobré, jsi dobrý hráč. Mě by naopak nepřekvapilo, kdyby se koordinované skupinky byť horších hráčů na tebe nezaměřily.
Asi bude nejlepší dát si chvíli od War Thunderu oraz, možná to je tím, že jsou teď akce a slevy, byl event a brzy bude další na to ufo letadlo, tak asi to bude i tím, že aktuálně ve hře potkávám hodně squadů.
Včera jsem si koupil Panzer Corps 2 a ještě tu mám už delší chvíli nachystanou hru Tank Squad (:D) a Call to Arms - Panzer Elite, tak se na chvíli přesunu do singlovek…