myslíte si že by měli přidat Premiove/eventove/svazove/nebo v premium packu aačko tier5+?.
např.Ciws na tatre jako multi system nebo stryker shorad nebo strelu
su-47 by bylo dobré letadelko a rusko potrebuje nove premium navrhuji loadout na 14 hardpoitnu :r-73,r-27et/er,r-77 jako AtA a jako AtG: kh-38mt/ml společně s HMD a FLIR a yf-23 : aim-9m , aim 120A
Spíš ne, většina TT potřebuje aby každé AA bylo možno vyzkoumat. Rozhodně je neschovávat za paywall.
Leda by šlo o reskiny, podobně jako je Ostwind Ost.
Prosím ne, nepotřebujeme aby v top tier leteckých létalo vice lvl 16 v premiacich.
Byť dostupné zbraně jsou vždy na uvážení gaijinu kvuli vyvážení hry, jsou pořád omezeny - jednak stářím letadla, jednak jeho reálnou avionikou a wiringem. Nejsem obeznámen tolik s Su-47 ale mohu na 99% říct, že střely Kh-38 určitě nebude moct nést.
ok ale slyšel jsem ze pridaji yf-23 mozná bylo to v leak listu ale ten už je starý takže nevim a rusko nový premiak potrebuje slysel jsem ze mig-29k by byl dobrý
Předchozí generace prémiových top tier strojů byly F-4S a MiG-23ML.
Současná generace strojů dle všeho jsou Hornety, Netz a u Italů MiG-29 Sniper. Téměř všechny se nacházejí na 12.7 BR (s výjimkou J37Di).
Lze tedy očekávat, že rusové dostanou taktéž dostanou prémiovou MiG-29 na 12.7 s R-27ER a R60M
no f-4s mám ale ted na topu je na prd nejde snim dat ani kill
a ten mig-29 co by mohli pridat bych dal na menší BR nebo mu dal r-73 protože r-60 na 12.7 je slabé když f-18 má iam 9l
jakkoliv můžu souhlasit s tím, že R60ky stojí za starou berlu, nejnižší MiG-29ka s R-73kami a R-27ERkama je německé Gčko na 13.0.
A MiG-29 níž, než 12.7 jedině bez R-27ER a pouze s R-60kama. Nedovedu si úplně představit, co by dělal třeba F-4E nebo F-104S/TAF v uptieru proti R-27ER.
já bych dal f-4 f-104 na 11 max a takovy mig-29 na 12.7 mozna 13.0