Milý hráči muže té i vy pokračovát v seznamu na vylepšeni HRÝ!

tady par bodu pro změnu hry aby byla vice zábavná a reálná

1. vytvořit reálně stopy vozidel jak blatě tak i v kalužích a ne aby hráč jen kaluži projel a nic se nestalo

2. při použity bomb u helikoptér když se zvedne prach tak aby ten prach se od rotoru rozvířil

3. přidat vice helikoptér + vice možnosti na úpravu palebné sily ( MI 2 , MI 17 , W-3A Sokol)

4. upravit u některých strojů BR + obranu

5. upravit nebo přidat vice map bez obsazování pozic

6. přidat aspoň výzkumné body do vlastních bitev co si hráč zakládá sám ( MP )

7. přidat vice denních odměn ( losovaní vždy 1 ráno ) ( přidat lvy , výzkumné body , zlaté orli aspoň 50 )

kamo ja mozem kaslat tuto hru … mam 3,8 miliona bodov a neviem na co to mam minut.ani jednu hru uz nedokoncim lebo uz nemam motivaciu v tejto hre nieco skumat a kupovat. zbieras body jak idiot, kupis tank a potom zas zacat vyskum na vyzbroj.uplne nelogicke. a pri br 12 to je uplne nula.max tak br 9 a tam tato hra konci u mna. nove tanky uz nekupujem, lietadla uz tiez nie a aby som zacal skumat nejaky narod s roztrasenymi tankmi mozem kaslat. bude to aj tak stale o tom istom.

kamarade tohle neni už hra . nová mapa nehratelna vždy ma vyhodu druhy team . po předělani druhe mapy tak tam lidi mužou tankama a vozidlama se dostat na barak ( stači se podivát na YT ) pak nemaš šanci si hru užit . v tankových bitvach to neni o tankach když každy ( KKT ) muže použivát letadla . a těch chyb se tu najde opravdu dost ale nikdo stim nic neděla ! sice každou chvili aktualizace ale chybí ve hře pořad zustavaj !

asi lidi maji radi hry z chybama . a pochybují o tom že tu je někdo kdo u toho sedava hodiny a dokaže ti chyby i vydět ale už to neumi nahlašovát . čim vic se lidi budou ozivát tim už stim musi něco začit dělat a ne mit vše u KOUDELÉ !

jinak si hráj to co ty vyhovuje sice vyzkoumavěj stroje ale zbytečně je nekupuj stejně se nedaj ani prodat když snima ani nehraješ . já hraju BR 1.0 -1.7 u letadel je to BR 3.0 a u heli je to br 9.0 až 10.0

( u tanku jsem vždy vytočenej , letadla litam jsem tam a u Heli je to OK až na toho Geparda )

jinak ano stim vyzkumem věci do stroje je dlouhej a drahej procest pro ty hráče co do toho nervou reál prachý ale poctivě si vše pyplaj od zakladu sami

jako na tuhle mapu je lepši vzit si Helinu nežli tank pač tankem si moc nezahraješ pač tam neni skoro žadny misto na ukrit .