kamo ja mozem kaslat tuto hru … mam 3,8 miliona bodov a neviem na co to mam minut.ani jednu hru uz nedokoncim lebo uz nemam motivaciu v tejto hre nieco skumat a kupovat. zbieras body jak idiot, kupis tank a potom zas zacat vyskum na vyzbroj.uplne nelogicke. a pri br 12 to je uplne nula.max tak br 9 a tam tato hra konci u mna. nove tanky uz nekupujem, lietadla uz tiez nie a aby som zacal skumat nejaky narod s roztrasenymi tankmi mozem kaslat. bude to aj tak stale o tom istom.
kamarade tohle neni už hra . nová mapa nehratelna vždy ma vyhodu druhy team . po předělani druhe mapy tak tam lidi mužou tankama a vozidlama se dostat na barak ( stači se podivát na YT ) pak nemaš šanci si hru užit . v tankových bitvach to neni o tankach když každy ( KKT ) muže použivát letadla . a těch chyb se tu najde opravdu dost ale nikdo stim nic neděla ! sice každou chvili aktualizace ale chybí ve hře pořad zustavaj !
asi lidi maji radi hry z chybama . a pochybují o tom že tu je někdo kdo u toho sedava hodiny a dokaže ti chyby i vydět ale už to neumi nahlašovát . čim vic se lidi budou ozivát tim už stim musi něco začit dělat a ne mit vše u KOUDELÉ !
jinak si hráj to co ty vyhovuje sice vyzkoumavěj stroje ale zbytečně je nekupuj stejně se nedaj ani prodat když snima ani nehraješ . já hraju BR 1.0 -1.7 u letadel je to BR 3.0 a u heli je to br 9.0 až 10.0
( u tanku jsem vždy vytočenej , letadla litam jsem tam a u Heli je to OK až na toho Geparda )
jinak ano stim vyzkumem věci do stroje je dlouhej a drahej procest pro ty hráče co do toho nervou reál prachý ale poctivě si vše pyplaj od zakladu sami