Metody płatności brak BLIK

Nadal są problemy z doładowaniem konta przy płatności BLIK?

Już nie powinno być, a czy natrafiłeś na jakiś?

Niestety tak, chciałem doładować 10 GJN na swoje konto przez blik. Niestety operacja nie powidła się kilkukrotnie przy wpisywaniu kodu blik. Promocje kończyły się chwila moment i musiałem wybrać opcje dotpay która wyszła mnie 6 zł drożej na trudno się mówi.

1 Like

Ja się pytam kiedy mają wrócić płatności poprzez operatorów sieci Play, Orange, Plus etc. Bo z niektórych płatności pobierają takie prowizje że to szok. Chyba że dałoby rady jakąś petycję do studia wysłać o powrót tej metody bo mi nie po drodze płacić kartą iż parę razy pobrało mi pieniądze a nic za to nie dostałem

4 Likes

@Saharczyk popieram przedmówcę. Jakieś info w temacie? Bo pieniądze chcą się wydać, a formy płatności brak.

Popieram, niech wroca pls.

Jestem stanie zaakceptować tą prowizję; lecz nawet pieniędzy nie chcą. WT karmiłem operatorem telefonowym. Ja nawet nie wiem czy jest limit, u operatora PLAY. Tak więc „ślimaku koryto jest pełne”.

Sorki, że ostatnio mało tu odpisywałem, ale staram się dowiedzieć dokładnie co i jak z tymi płatnościami przez operatorów. Widzę, że jest spore zainteresowanie więc jestem w trakcie ustalania. A co do płatności telefonicznych obecnych w grze przez naszego partnera Xsolla (na screenach od @RadioActive000) to wiem że nie obsługuje on wszystkich operatorów. Wiem tylko, że nie wspiera Orange’a i powinien działać z Tmobile. Postaram się znaleźć listę obsługiwanych operatorów w Polsce, żeby rozwiać wątpliwości :)

3 Likes

Coś nowego w temacie? Bo ja mam na karcie Plusa sporo do wydania na grę, ale jak chciałem sobie kupić 2,5k orłów i mi naliczyło 100 zł prowizji, to sorry, ale nie. Jeszcze na głowę nie upadłem.

Z tego co udało mi się ostatecznie dowiedzieć, to nie wygląda, aby cokolwiek miało się zmienić z płatnościami przez operatorów. Zaś dostępne aktualnie płatności mobilne przez Xsoll obsługują tylko klientów T-mobile. Jeśliby sytuacja miała się zmienić to poinformujemy o tym.

2 Likes

Ok. Dzięki za info. No to na razie nie będzie zakupów w grze. :)