Nadal są problemy z doładowaniem konta przy płatności BLIK?
Już nie powinno być, a czy natrafiłeś na jakiś?
Niestety tak, chciałem doładować 10 GJN na swoje konto przez blik. Niestety operacja nie powidła się kilkukrotnie przy wpisywaniu kodu blik. Promocje kończyły się chwila moment i musiałem wybrać opcje dotpay która wyszła mnie 6 zł drożej na trudno się mówi.
Ja się pytam kiedy mają wrócić płatności poprzez operatorów sieci Play, Orange, Plus etc. Bo z niektórych płatności pobierają takie prowizje że to szok. Chyba że dałoby rady jakąś petycję do studia wysłać o powrót tej metody bo mi nie po drodze płacić kartą iż parę razy pobrało mi pieniądze a nic za to nie dostałem
@Saharczyk popieram przedmówcę. Jakieś info w temacie? Bo pieniądze chcą się wydać, a formy płatności brak.
Popieram, niech wroca pls.
Jestem stanie zaakceptować tą prowizję; lecz nawet pieniędzy nie chcą. WT karmiłem operatorem telefonowym. Ja nawet nie wiem czy jest limit, u operatora PLAY. Tak więc „ślimaku koryto jest pełne”.
Sorki, że ostatnio mało tu odpisywałem, ale staram się dowiedzieć dokładnie co i jak z tymi płatnościami przez operatorów. Widzę, że jest spore zainteresowanie więc jestem w trakcie ustalania. A co do płatności telefonicznych obecnych w grze przez naszego partnera Xsolla (na screenach od @RadioActive000) to wiem że nie obsługuje on wszystkich operatorów. Wiem tylko, że nie wspiera Orange’a i powinien działać z Tmobile. Postaram się znaleźć listę obsługiwanych operatorów w Polsce, żeby rozwiać wątpliwości :)
Coś nowego w temacie? Bo ja mam na karcie Plusa sporo do wydania na grę, ale jak chciałem sobie kupić 2,5k orłów i mi naliczyło 100 zł prowizji, to sorry, ale nie. Jeszcze na głowę nie upadłem.
Z tego co udało mi się ostatecznie dowiedzieć, to nie wygląda, aby cokolwiek miało się zmienić z płatnościami przez operatorów. Zaś dostępne aktualnie płatności mobilne przez Xsoll obsługują tylko klientów T-mobile. Jeśliby sytuacja miała się zmienić to poinformujemy o tym.
Ok. Dzięki za info. No to na razie nie będzie zakupów w grze. :)
Minęło trochę czasu, więc podbiję temat. Czy jest szansa na powrót płatności mobilnych? Plus GSM.
Ja bym chciał, żeby jakakolwiek płatność była możliwa. Gdyż tylko przez konto paypal mogę dokonywać zakupów w grze. Ani blik ani przelew nie działają.
U mnie BLIK działa z poziomu klienta gry. W Chrome wiecznie wywala błędy.
Natomiast na pre-paidzie mam już prawie tysiaka (opłacam sobie pakiet internetowy na wyjazdy) i mógłbym sobie zaszaleć z premkami.
Żadnych nowych wieści nie otrzymaliśmy jak na razie. Kto wie co przyniesie przyszłość, ale nie spodziewałbym się dużych zmian w najbliższym czasie.
Coś się zmieniło przez ostatnie dni czy dalej nie działają Ci płatności w grze poza paypalem?
Aktualnie nie mam pojęcia, gdyż nie zamierzam nic kupić. Problem występował przy okazji letniej wyprzedaży. Wcześniej miałem identyczny problem kiedy do kupienia był zestaw Ka-50 z T-80U-E1. Ale zakładam, że nadal inne sposoby niż Paypal by nie zadziałały.
Tak trudno domyśleć się, że to skutki sankcji?
Mało wiesz o polityce i gospodarce. Gdyby tu chodziło o sankcje, to nic byś nie kupił w sklepie premium.
No jasne. Po prostu ta firma jest niemalże non-profit, więc z zasady nie dba o kanały finansowe…