Nowe forum jest bardzo funkcjonalne i pozwala na szybkie znalezienie treści…
Takie coś znalazłem w swoich jotpegach
Nowe forum jest bardzo funkcjonalne i pozwala na szybkie znalezienie treści…
Takie coś znalazłem w swoich jotpegach
Jeśli jakaś treść została usunięta, zawsze możesz sprawdzić na Wayback Machine. Znajdziesz tam sporą historyczną część internetu.
Bez tego, to kolejne bezpodstawne oskarżenia w stronę Gaijin :p
Tylko ktoś musi zrobić zrzut strony na Wayback, samo się tam nie znajdzie ;)
Zwróciłbym uwagę na rozstrzał czasowy. Wpis do którego się odnosili ludzie był z 2013 roku, kiedy nie było tak wielu maszyn, dlatego możliwe, że wtedy matchmaking mógł działać nieco inaczej niż teraz
No dobra ale zakładając że nikt nie wierzy że działa to zupełnie “losowo”, bo jest wiele przesłanek za tym że tak nie jest i ludzie jak ja po prostu widzą ten dziwny zbieg okoliczności w dobieraniu ludzi do drużyn czy nie byłoby sympatycznie gdybyście chociaż spróbowali uzyskać więcej informacji na temat tego jak to dokładnie działa. Nie pytam jak MM tworzy mecz po BR czy jaką ma kolejkę map, pytam w kontekście tego jak działa mechanizm tego szalonego “balancera” który odpowiada za to żeby drużyny w meczu były względnie podobne. Czy to czasami nie leci Ranked Matchmaking - War Thunder Wiki tym sposobem? A może rankingiem zarobionych SL w sesjach, a może bierze pod uwagę przebyty dystans na mapach, średnią KD, asyst, zajętych punktów i co tam jeszcze może brać. To jest temat który nas ciekawi a nie że MM to narzędzie które biorąc pod uwagę pojazdy znajdujące się w kolejce składa z tego mecz w którym różnica nie będzie większa niż +/-1 BR.